kalista windsharp script rakibe doğru rushlarken dodge atamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hüner mi dertliye dert kazandırmak
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
arkadaşlar kalista ile rakibe doğru rushlarken dodge atamıyor hero zıpladığı için. taktiği olan var mı

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
dostum kalistanın pasifinden dolayı zaten mausen nerde ise oraya kite atıyor ama ben pek rastlamadım bu duruma iyi kite atıyordu

Üye
5 HİZMET YILI
Kalista en iyi çalışan scriptlerden birisi aslında, ayarlarını gözden geçir istersen.

Hüner mi dertliye dert kazandırmak
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
default iken dodgelemiyordu ayar yaptım yine dodgelemedi normal dodge atıyor fakat pasifinden dolayı dodge atamıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
abi kalistada bi sıkıntı yok mükemmmel çar taşımadığım maç yok arada dodge atamıyor ama olsun o kadar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ayarları kontrol et kalistam sadece scriptle 250k

MrQ

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kite atarken dodge atmasını mı bekliyorsun... Kalista normal oynandığında bile kite için biçilmiş kaftan ancak hem dodge atsın hem kite atsın diyorsan pasifi yüzünden hem kite hem dodge işlemi garipseniyor olabilir. Çünkü dodge için bir yöne yönelmesi gerekirken, kite için başka yere yönelmesi gerek(YALNIZCA KALISTA IÇIN). Basılı tuttuğun tuşu bıraktığın takdirde kite atmayacağı için öncelik vereceği adım dodge olacağından dolayı pasifini tetiklemeden dodge atabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum scriptin amacı insan üstü şeyleri yapmak zaten bu zamana kullandığım tüm scriptler kalistada kite yaparken dodge atıyordu bunda sıkıntı ne bilmiyorum ama git gide predictionu daha kötü bir hal almaya başladı dodgeları da aynı şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...