Selam arkadaşlar katarina ile evade script ayarları nasıl olmalı. Bir türlü gerektiğinde e ile skillerden kaçmasını ayarlayamadım. Mesela malp ultisi geliyor e atacak diye bekliyorum atmıyor?
tavsiyem sadece farmı aç. hem ban yeme ihtimalin çok az hem gayet işini görür ve katarina için farm önemli top lane solo kasıyorsan farm aç sadece ben morde ile öyle yapıyordum
Dostum her skilden eğer kaçacak olsaydı e ile en ufak tf de ölürsün yani onu bi zahmet kendin at ve katarina script ile oynanacak şampiyonlardan biri değil şahsen .
Dostum her skilden eğer kaçacak olsaydı e ile en ufak tf de ölürsün yani onu bi zahmet kendin at ve katarina script ile oynanacak şampiyonlardan biri değil şahsen .
katarina tam olarak da script ile oynanacak şampiyonlardan birisi ? kataina için en önemli şey hız ve tek tuşla birinden birine atlayıp duruyorsun. İkincisi her skillden kaçmaktan bahsetmiyorum fightta malp ultisini yersen ölürsün mesela ben gidip lee qsu için e atsın demedim. Lütfen doğru düzgün okuyup yorum atın
knk hafızamdan söylicem shift basılı tutunca ordan evade menüsüne gel orda evade spells var orda katarina e si için hangi tehlike derecesini dodgelasın ayarı var onu high veya extreme yapabilirsin. Tiki kapalıysa da açarsın
her şeyi her pozisyonu scriptten beklememen lazım zaten skillerini görüyorsun kendin düşünüp hareket etmen gereken pozisyonlar olabilir onları senin ayarlaman lazım bazı zamanlar