cmd (yönetici olarak çalıştıyoruz)sc config "Dnscache" start= disabled
sc stop "Dnscache"
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renewİntemden ziyade tek çözüm diyebilirim. Hata direk nokta vuruşu bunu yap diyor Türkçe tercümesinde. Ayrıca internet cafe sahibiyim ve bir çok oyuncuda bu sıkıntı oluyordu. Bu yazmış olduğum şekilde uygulayarak her defasında sorunu gidermiş oluyorlardı. Umarım öyle bir sorun yaşamazsın ki düzeltmeye sebep olmaz.Eğer sorun çözülecek ise Google DNS ilk defa şahsen işime yarayacak. Bir nevi hosts dosyası oyun esnasında değiştiği için yetkisiz kılarak Dns sabitleyerek kuyruğa da yazma-okuma yahut değiştirme yetkisi bulunmadığından atacaksa da sadece bir defa temiz bir ban atacak ya da Bypass sayesinde bir sıkıntı çıkmayacakBu yöntemin olacağını pek sanmıyorum ancak müsait bir zamanda deneyeyim, Emeğine sağlık.
Sorun nedir tam olarak ekranda yazanın resmini atar mısın lütfen?Herşeyi harfiyen denedim yine aynı sorun devam ediyor .
herşeyi harfiyen yapmaya rağmen hala ban geliyorİntemden ziyade tek çözüm diyebilirim. Hata direk nokta vuruşu bunu yap diyor Türkçe tercümesinde. Ayrıca internet cafe sahibiyim ve bir çok oyuncuda bu sıkıntı oluyordu. Bu yazmış olduğum şekilde uygulayarak her defasında sorunu gidermiş oluyorlardı. Umarım öyle bir sorun yaşamazsın ki düzeltmeye sebep olmaz.
Sorun nedir tam olarak ekranda yazanın resmini atar mısın lütfen?
Hocam gelen banın resmini atar mısın diyorum atmıyorsun. Ne yapmamı bekliyorsun.herşeyi harfiyen yapmaya rağmen hala ban geliyor
Rica ederim.yararlı konu teşekkürler.
Mobil için bilmiyorumBen Mobilden Yapıyorum Hosts Dosyasının içinde nerden baksam binlerce domain var yine'de ban yiyorum
Hemen düzelttim, bilgilendirme için teşekkür ederim.cmd kodda küçük yalnışlık vardır . cs değil sc yazıcaksınız
Hocam gelen banın resmini atar mısın diyorum atmıyorsun. Ne yapmamı bekliyorsun.
"herşeyi harfiyen " yapmıyorsun demek ki
Post automatically merged:
Rica ederim.
Mobil için bilmiyorum
Hemen düzelttim, bilgilendirme için teşekkür ederim.
yeni güncellemeden sonra 4.banım banı açıyorum tekrar yiyorum
Hocam,
Ban resmini görmeden hiç bir şey diyemem. Sorunun çözülmediyse hesabına giriş yaparken ki resmini atarsın. Ayrıca 6 saatlik bir ban yok bilgin olsun.
Ban yeme sebebin şu olabilir;
-Daha önce 10 yıl ban yemişsin ve sonra bypass güncellemişsin. Tam temizlemeden oyuna giriyorsundur.
Ayrıca 3 gün önce başka bir konunun altına 4. banını yediğini ve açtığını yazmışsın. Ben ne demek ve ne yapmak istediğini anlayamadım senin.
bu yorum size ait
Banı nasıl açıyorsun?Her banı açtığımda tamamen temizliyorum dostum. Bütün cachelere templere dnslere kadar tekrar tekrar cihaz idsine varana kadar temizliyorum.
Banı nasıl açıyorsun?
banı açtına eminmisin 10 dk yiyip kendilinden açılıyor olmasın burda sana hile paylaşıyorlarsa yararlanıosan sende bildini paylaş bizde yararlanalımÖzelden atıyorum.
10 dakikalık mı bu ban ?banı açtına eminmisin 10 dk yiyip kendilinden açılıyor olmasın burda sana hile paylaşıyorlarsa yararlanıosan sende bildini paylaş bizde yararlanalım
bende kullanıyorum mobilden ban yemiyorumBen Mobilden Yapıyorum Hosts Dosyasının içinde nerden baksam binlerce domain var yine'de ban yiyorum
bende kullanıyorum mobilden ban yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?