Kısa Süreli banned çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x Düklüğü
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hatası çözümü.png

Evet arkadaşlar bir çok PUBG oynayan (bypass) arkadaşlarımızın son günlerde çok yaşamış olduğu problemlerden biri çözeceğiz.
Hatta tamamen legal oynayan arkadaşlarında çoğu zaman neden olduğunu bilemediği ban haline geldi diyebilirim.
Hatta bazı youtuberlar bu hataya hile denetim kontrolü dediler :rem:
İngilizce hatayı tercüme bile etmeden.
Buyurun başlayalım..:kaybear:

Pubg Mobile(bypass) oynuyorsunuz. Tam oynarken bir hata aldınız.

"Veri değişimi" . Tamam'a tıkladığınız zaman sizi direk oyundan atıyor bu hata.
Tekrar bağlandığınız zaman ise ( Yukarıda ki resim )

TR: Sisteminizle olan veri hatası nedeniyle bağlantınızı sonlandırdık. Lütfen ağ bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyin.
EN: We have terminated your connection because of a data error with your client. Please check your network connection and try again.

bununla da kalmıyor. Birde 10 dk, 1 saat, 5 saat, 5 gün şekilden ban atıyor. Yani senin durumda vahim gördüğü türe göre engelliyor seni oyundan

Öncelikle sorunu çözmeden önce belirteyim, bu hatayı aldıktan sonra neler olur;
- 12.05 güncellemesinde bu hata için 3-5 sefer bu hatayı aldıktan sonra 10 yıl banned alacağımızı bildirildi. (Reportlar göz önünde bulundurularak)
Meşhur VPN yasak mı değil mi bilinmezliği oluşturan soruya ise en büyük cevap oldu.
VPN genelde yüksek düzeyse pingler oluşturduğu için bu durum otomatikman ban yemeye sebebiyet veriyor artık. (oyun içerisinde iken)
Lobide kullandığınız VPN'nin her hangi bir zararı olup olmayacağı hala tam olarak bilinmiyor.
"Şu ülkede şu silahı alanlar kullanmasın(UMP için çok söylenildi hatta Youtu.be'de videoları mevcut), bunu alanlar kesin ban yiyecek " Bu sözler otomatikman yalan olarak tarihe geçmiş oldu :D

Denetim Masası >Ağ ve Internet > Ağ ve Paylaşım Merkezi > Bağdaştırıcı ayarları değiştirin giriyoruz.
Buradan DNS değişiminizi yapıyorsunuz
(DNS değişimi yapabilirsiniz diyerek uzun uzun anlatmak istemiyorum)

( Son hali resimde ki gibi olacak. )
dns.png

8 . 8 . 8 . 8
8 . 8 . 4 . 4

yapamayan yada hata alanlar için;

Başlat > Çalıştır > cmd (yönetici olarak çalıştıyoruz)

sc config "Dnscache" start= disabled sc stop "Dnscache" ipconfig /flushdns ipconfig /release ipconfig /renew

Yukarıda ki kodları yazdıktan sonra Cmd yi kapatabiliriz.

Oyunun kısa yoluna sağ tıklıyoruz, Özellikler diyoruz, Dosya Konumunu Bul diyoruz.
AppMarket.exe sağ tıklayıp Özellikler diyoruz. Gelen ekranda Güvenlik tıklıyoruz.
Listeden TÜM UYGULAMA PAKETLERİ seçip alttan Düzenle... 'ye tıklıyoruz.
Yeni açılan ufak pencere TÜM UYGULAMA PAKETLERİ için izinler bölümünden Tam Denetim İzin Verme 'ye tıklıyoruz.

izinverme.png

Tamam deyip çıkıyoruz.

Görev yöneticisini açıyoruz ve Ayrıntılar sekmesinde AppMarket.exe yi buluyoruz
Sağ tıklayıp görevi sonlandırıyoruz.
app.png

Görev yöneticisini kapatıyoruz.

Oyunun kısa yoluna sağ tıklıyoruz, Özellikler diyoruz, Dosya Konumunu Bul diyoruz. Açılan dosyadan bir geri geliyoruz ve ui giriyoruz

ui.png

AndroidEmulator.exe yi yönetici olarak çalıştırıyoruz. Oyuna giriyoruz.
emulator.png

Sorun başarılı bir şekilde çözülmüş oluyor.

KOPYALAMA! EMEK VAR..
KOPYALAMA! EMEK VAR..

Son düzenleme:
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Eğer sorun çözülecek ise Google DNS ilk defa şahsen işime yarayacak. Bir nevi hosts dosyası oyun esnasında değiştiği için yetkisiz kılarak Dns sabitleyerek kuyruğa da yazma-okuma yahut değiştirme yetkisi bulunmadığından atacaksa da sadece bir defa temiz bir ban atacak ya da Bypass sayesinde bir sıkıntı çıkmayacak :) Bu yöntemin olacağını pek sanmıyorum ancak müsait bir zamanda deneyeyim, Emeğine sağlık.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Herşeyi harfiyen denedim yine aynı sorun devam ediyor .

x Düklüğü
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eğer sorun çözülecek ise Google DNS ilk defa şahsen işime yarayacak. Bir nevi hosts dosyası oyun esnasında değiştiği için yetkisiz kılarak Dns sabitleyerek kuyruğa da yazma-okuma yahut değiştirme yetkisi bulunmadığından atacaksa da sadece bir defa temiz bir ban atacak ya da Bypass sayesinde bir sıkıntı çıkmayacak :) Bu yöntemin olacağını pek sanmıyorum ancak müsait bir zamanda deneyeyim, Emeğine sağlık.
İntemden ziyade tek çözüm diyebilirim. Hata direk nokta vuruşu bunu yap diyor Türkçe tercümesinde. Ayrıca internet cafe sahibiyim ve bir çok oyuncuda bu sıkıntı oluyordu. Bu yazmış olduğum şekilde uygulayarak her defasında sorunu gidermiş oluyorlardı. Umarım öyle bir sorun yaşamazsın ki düzeltmeye sebep olmaz.

Herşeyi harfiyen denedim yine aynı sorun devam ediyor .
Sorun nedir tam olarak ekranda yazanın resmini atar mısın lütfen?

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Ben Mobilden Yapıyorum Hosts Dosyasının içinde nerden baksam binlerce domain var yine'de ban yiyorum :D

Seni sever beni sevmeyenler
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yararlı konu teşekkürler.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İntemden ziyade tek çözüm diyebilirim. Hata direk nokta vuruşu bunu yap diyor Türkçe tercümesinde. Ayrıca internet cafe sahibiyim ve bir çok oyuncuda bu sıkıntı oluyordu. Bu yazmış olduğum şekilde uygulayarak her defasında sorunu gidermiş oluyorlardı. Umarım öyle bir sorun yaşamazsın ki düzeltmeye sebep olmaz.

Sorun nedir tam olarak ekranda yazanın resmini atar mısın lütfen?
herşeyi harfiyen yapmaya rağmen hala ban geliyor

x Düklüğü
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
herşeyi harfiyen yapmaya rağmen hala ban geliyor
Hocam gelen banın resmini atar mısın diyorum atmıyorsun. Ne yapmamı bekliyorsun.
"herşeyi harfiyen " yapmıyorsun demek ki
Post automatically merged:

yararlı konu teşekkürler.
Rica ederim.
Ben Mobilden Yapıyorum Hosts Dosyasının içinde nerden baksam binlerce domain var yine'de ban yiyorum :D
Mobil için bilmiyorum :)
cmd kodda küçük yalnışlık vardır . cs değil sc yazıcaksınız
Hemen düzelttim, bilgilendirme için teşekkür ederim.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Konu gayet güzel ama keşke konuyu hem Türkçe hem İngilizce olmaydı forumda Yabancı arkadaşlar da var

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam gelen banın resmini atar mısın diyorum atmıyorsun. Ne yapmamı bekliyorsun.
"herşeyi harfiyen " yapmıyorsun demek ki
Post automatically merged:

Rica ederim.

Mobil için bilmiyorum :)

Hemen düzelttim, bilgilendirme için teşekkür ederim.

yukarıda resmini attığın aynı ban işte 6 saatlik network banı

x Düklüğü
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam,
Ban resmini görmeden hiç bir şey diyemem. Sorunun çözülmediyse hesabına giriş yaparken ki resmini atarsın. Ayrıca 6 saatlik bir ban yok bilgin olsun.
Ban yeme sebebin şu olabilir;
-Daha önce 10 yıl ban yemişsin ve sonra bypass güncellemişsin. Tam temizlemeden oyuna giriyorsundur.
Ayrıca 3 gün önce başka bir konunun altına 4. banını yediğini ve açtığını yazmışsın. Ben ne demek ve ne yapmak istediğini anlayamadım senin.

bu yorum size ait
yeni güncellemeden sonra 4.banım banı açıyorum tekrar yiyorum :D

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam,
Ban resmini görmeden hiç bir şey diyemem. Sorunun çözülmediyse hesabına giriş yaparken ki resmini atarsın. Ayrıca 6 saatlik bir ban yok bilgin olsun.
Ban yeme sebebin şu olabilir;
-Daha önce 10 yıl ban yemişsin ve sonra bypass güncellemişsin. Tam temizlemeden oyuna giriyorsundur.
Ayrıca 3 gün önce başka bir konunun altına 4. banını yediğini ve açtığını yazmışsın. Ben ne demek ve ne yapmak istediğini anlayamadım senin.

bu yorum size ait

Her banı açtığımda tamamen temizliyorum dostum. Bütün cachelere templere dnslere kadar tekrar tekrar cihaz idsine varana kadar temizliyorum.

Üye
8 HİZMET YILI
4 5 saatlik banlar açılıyor.olayda şu şekilde bypası falan kaldırıyoruz emülatörden ön belleği temizle yapıyoruz.oyuna yeniden giriş yapıyoruz banımız kalkmış oluyor.4 5 saat beklemek yerine 10 dkda hallediyorsunuz dediğimi yapınca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...