Evet arkadaşlar bir çok PUBG oynayan (bypass) arkadaşlarımızın son günlerde çok yaşamış olduğu problemlerden biri çözeceğiz.
Hatta tamamen legal oynayan arkadaşlarında çoğu zaman neden olduğunu bilemediği ban haline geldi diyebilirim.
Hatta bazı youtuberlar bu hataya hile denetim kontrolü dediler
İngilizce hatayı tercüme bile etmeden.
Buyurun başlayalım..
Pubg Mobile(bypass) oynuyorsunuz. Tam oynarken bir hata aldınız.
"Veri değişimi" . Tamam'a tıkladığınız zaman sizi direk oyundan atıyor bu hata.
Tekrar bağlandığınız zaman ise ( Yukarıda ki resim )
TR: Sisteminizle olan veri hatası nedeniyle bağlantınızı sonlandırdık. Lütfen ağ bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyin.
EN: We have terminated your connection because of a data error with your client. Please check your network connection and try again.
bununla da kalmıyor. Birde 10 dk, 1 saat, 5 saat, 5 gün şekilden ban atıyor. Yani senin durumda vahim gördüğü türe göre engelliyor seni oyundan
Öncelikle sorunu çözmeden önce belirteyim, bu hatayı aldıktan sonra neler olur;
- 12.05 güncellemesinde bu hata için 3-5 sefer bu hatayı aldıktan sonra 10 yıl banned alacağımızı bildirildi. (Reportlar göz önünde bulundurularak)
Meşhur VPN yasak mı değil mi bilinmezliği oluşturan soruya ise en büyük cevap oldu.
VPN genelde yüksek düzeyse pingler oluşturduğu için bu durum otomatikman ban yemeye sebebiyet veriyor artık. (oyun içerisinde iken)
Lobide kullandığınız VPN'nin her hangi bir zararı olup olmayacağı hala tam olarak bilinmiyor.
"Şu ülkede şu silahı alanlar kullanmasın(UMP için çok söylenildi hatta Youtu.be'de videoları mevcut), bunu alanlar kesin ban yiyecek " Bu sözler otomatikman yalan olarak tarihe geçmiş oldu
Denetim Masası >Ağ ve Internet > Ağ ve Paylaşım Merkezi > Bağdaştırıcı ayarları değiştirin giriyoruz.
Buradan DNS değişiminizi yapıyorsunuz
(DNS değişimi yapabilirsiniz diyerek uzun uzun anlatmak istemiyorum)
( Son hali resimde ki gibi olacak. )
8 . 8 . 8 . 8
8 . 8 . 4 . 4
yapamayan yada hata alanlar için;
Başlat > Çalıştır >
cmd (yönetici olarak çalıştıyoruz)sc config "Dnscache" start= disabled
sc stop "Dnscache"
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renewYukarıda ki kodları yazdıktan sonra Cmd yi kapatabiliriz.
Oyunun kısa yoluna sağ tıklıyoruz, Özellikler diyoruz, Dosya Konumunu Bul diyoruz.
AppMarket.exe sağ tıklayıp Özellikler diyoruz. Gelen ekranda Güvenlik tıklıyoruz.
Listeden TÜM UYGULAMA PAKETLERİ seçip alttan Düzenle... 'ye tıklıyoruz.
Yeni açılan ufak pencere TÜM UYGULAMA PAKETLERİ için izinler bölümünden Tam Denetim İzin Verme 'ye tıklıyoruz.
Tamam deyip çıkıyoruz.
Görev yöneticisini açıyoruz ve Ayrıntılar sekmesinde AppMarket.exe yi buluyoruz
Sağ tıklayıp görevi sonlandırıyoruz.
Görev yöneticisini kapatıyoruz.
Oyunun kısa yoluna sağ tıklıyoruz, Özellikler diyoruz, Dosya Konumunu Bul diyoruz. Açılan dosyadan bir geri geliyoruz ve ui giriyoruz
AndroidEmulator.exe yi yönetici olarak çalıştırıyoruz. Oyuna giriyoruz.
Sorun başarılı bir şekilde çözülmüş oluyor.
KOPYALAMA! EMEK VAR..
KOPYALAMA! EMEK VAR..
Son düzenleme: