Uzman Üye
şuanlık normal bi ilişkideyiz fakat kız uzun istiyordu pazartesi konuşcam yüz yüzereal kız arkadaşı nedir dostum fake olanı da mı var? konuyuda anlamadım nolmuş ama sanırım kızla çocuk buluşcakmış senin kızı çağırmışlar bana sorcak olursan da yaşınıza bağlı darlaman ve ya darlamaman olur ileriye dönük olmayacak bir ilişkiyse kendini kasmanın pek manası yok kafanın etini yeme fakat ileriye dönük olur diyosan erkek kanka olayı sıkıntılı durum
Kız arkadaşını sıkma hakkını nasıl kendinde edinebildiğini de anlayabilmiş değilim. Sonuçta kız arkadaşın, karın, çocuğun ya da herhangi bir şeyin değil ve kendin de diyorsun. Benden önce o vardı diye ki bir kızın ya da erkeğin uzun süreli konuştuğu kız ya da erkek arkadaşı olabilir ki oldukça doğal bir durum. Kıskançlığın lüzumu yok.
Kendi adıma konuşacağım, bence salma kizi. Ben rahat olamam o kadar.
Kız arkadaşını sıkma hakkını nasıl kendinde edinebildiğini de anlayabilmiş değilim. Sonuçta kız arkadaşın, karın, çocuğun ya da herhangi bir şeyin değil ve kendin de diyorsun. Benden önce o vardı diye ki bir kızın ya da erkeğin uzun süreli konuştuğu kız ya da erkek arkadaşı olabilir ki oldukça doğal bir durum. Kıskançlığın lüzumu yok.
Herkesin verdiği öğüt tek tek çok güzel teşekkür ederim fakat zamanla her şey yerli yerinde olacağını düşünüyorum. Olmazsa da olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?