Kızlara güvenmiyorum ve moralim bozuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kızlara güvenmeme konusu değilde sorunlu kişilerle uğraşmama konusu bence daha çok. Uzak durman senin için çok daha iyi.

Üye
2 HİZMET YILI
hiçbir kıza güvenme zaten ama moralinide bozma yak sigaraanı otur

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Birader 23 yaşında iki evlilik geçirmiş üstüne çocuğu olmuş o kızdan bir hayır gelmez ben sana söyleyeyim. 2. Kocasıda uyuşturucu bağımlısı diyorsun tipik ergen tr kızı diyebilirim sana onun hakkında. Boşver sana kız mı yok eli yüzü düzgün bulursun illahaki acele etme.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
güven göreceli bir kavramdır kişiden kişiye degişir

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ii yapıyon böyle devam 19 yaşına kadar fln bekle bence sonra yap sev zaten biranda olcak :D

dul olmaz kanka deneme bile

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Knka çok daha fazla bağlanmadan bence sen bitirip kenara çekilmelisin kadının belli ki piskolojik problemleri var ve 2. evliliği ve boşanması oluyor adamı sevip boşanmak istediğini söylüyor ve seninle konuşması zaten bana saçma geldi onun üstüne gelip kendisinde sorun aramazmış gibi bunu sana vurguluyor şuan konuşmamız normal değil diye başına Allah göstermesin iş açar falan kendini ondan çekip kurtarman daha iyi olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aga be kanka bence kızlarla hiç konuşma sen kendi moralini düzelt

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hoca bende artık umudu kestim tek başıma takılıp gidiyorum inan kafam rahat derdim yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
muhtemelen ayrılma aşamasında falan değil seninle takılıyor. engellemesinin sebebi de kocasının mesajları görmemesi diye yorumladım. yol yakınken bulaşma bıçağı yersin akşam show tv whatsapp ihbar hattında haberini izleriz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kızlara güvenmeme sorunu genelde yaşadığın şeylerden dolayı oluyor ama birisi çıkıp tüm güven sorununu çözebilir konuştuğun kızın da ciddi kişilik bozukluğu varmış bu yüzden tecrübe oldu iyi ki kurtuldum de yoluna bak yolun acık olsun

인생은 짧고 고통스럽다
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Konuştuğun kadının ciddi anlam da psikolojik sıkıntıları var..

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
23 yaşına kadar nasıl 2 kişi ile evlenip boşanmış be...

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kızlara karşı bir güven problemin oluştuğunu anladım.
Bu güven problemini ortadan kaldırabilmen için her insanın aynı olmadığını anlaman gerekir.
Sana birkaç önerim olacak;
  • Kızlarla olan deneyimleriniz hakkında güvendiğiniz biriyle konuşun. Bu, bir arkadaş, aile üyesi veya terapist olabilir.
  • Kızlarla tanışmak ve onlarla konuşmak için fırsatlar yaratın. Örneğin, bir kulüp veya dersle ilgilenebilirsiniz.
  • Kızlarla olan ilişkilerinize odaklanın. Onlarla bağlantı kurmak ve onları tanımak için zaman ayırın.
  • Kendinize karşı nazik olun. Kızlara güvenme konusunda zorlanıyorsanız, bu normaldir. Zaman ve çabayla, güveninizi yeniden inşa edebilir ve daha mutlu ve tatmin edici ilişkiler kurabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanak 9 yıldır konuştuğum vardı ama böyle tapıyordu bana resmen hatta o kadar masum du ki ben aldattığım zaman bırakma beni diye gözlerime bakıyordu bende onunla evledim şimdi evde sığıntı gibiyim çocuk olmasa anında postalarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...