Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birader 23 yaşında iki evlilik geçirmiş üstüne çocuğu olmuş o kızdan bir hayır gelmez ben sana söyleyeyim. 2. Kocasıda uyuşturucu bağımlısı diyorsun tipik ergen tr kızı diyebilirim sana onun hakkında. Boşver sana kız mı yok eli yüzü düzgün bulursun illahaki acele etme.
Knka çok daha fazla bağlanmadan bence sen bitirip kenara çekilmelisin kadının belli ki piskolojik problemleri var ve 2. evliliği ve boşanması oluyor adamı sevip boşanmak istediğini söylüyor ve seninle konuşması zaten bana saçma geldi onun üstüne gelip kendisinde sorun aramazmış gibi bunu sana vurguluyor şuan konuşmamız normal değil diye başına Allah göstermesin iş açar falan kendini ondan çekip kurtarman daha iyi olacaktır
muhtemelen ayrılma aşamasında falan değil seninle takılıyor. engellemesinin sebebi de kocasının mesajları görmemesi diye yorumladım. yol yakınken bulaşma bıçağı yersin akşam show tv whatsapp ihbar hattında haberini izleriz.
Kızlara güvenmeme sorunu genelde yaşadığın şeylerden dolayı oluyor ama birisi çıkıp tüm güven sorununu çözebilir konuştuğun kızın da ciddi kişilik bozukluğu varmış bu yüzden tecrübe oldu iyi ki kurtuldum de yoluna bak yolun acık olsun
Kızlara karşı bir güven problemin oluştuğunu anladım.
Bu güven problemini ortadan kaldırabilmen için her insanın aynı olmadığını anlaman gerekir.
Sana birkaç önerim olacak;
Kızlarla olan deneyimleriniz hakkında güvendiğiniz biriyle konuşun. Bu, bir arkadaş, aile üyesi veya terapist olabilir.
Kızlarla tanışmak ve onlarla konuşmak için fırsatlar yaratın. Örneğin, bir kulüp veya dersle ilgilenebilirsiniz.
Kızlarla olan ilişkilerinize odaklanın. Onlarla bağlantı kurmak ve onları tanımak için zaman ayırın.
Kendinize karşı nazik olun. Kızlara güvenme konusunda zorlanıyorsanız, bu normaldir. Zaman ve çabayla, güveninizi yeniden inşa edebilir ve daha mutlu ve tatmin edici ilişkiler kurabilirsiniz.
kanak 9 yıldır konuştuğum vardı ama böyle tapıyordu bana resmen hatta o kadar masum du ki ben aldattığım zaman bırakma beni diye gözlerime bakıyordu bende onunla evledim şimdi evde sığıntı gibiyim çocuk olmasa anında postalarım