Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence bu kadınla sohbete devam etmemelisin, sana bir faydası değil zararı olacaktır. İki evliliği olduğundan bahsettin, elbet çocuğu vardır. Çocuğunu düşünmeyen seni mi düşünecek?
kızlar para ister ev ister hayat vermeni ister bunları veremiyormusun haysiyetsiz yüzsüz olursun kankam tamamen saf sevebilicek biri yok malesef hayatta parasız erkeği sadece annesi sever mantığı bazıları var hele hem tip hem para istiyolar bide kısıtlanmak istemiyorlar la senin bana vaad ettiğin şey ne 5 kilo makyajlı yüzün mü yoksa pazardan aldığın 50 tl lik taytın mı bende gerçekten kızları hiç anlamıyorum ve bayadır manita işlerini bıraktım
Bunun gibi kızlar sadece zamanını boşa harcıyor. Bazen bekar olduğum için gerçekten pişman olmuyorum. Partnerinizi düşünmek zorunda kalmadan karar vermenizi sağlıyor, zamanınızı, faaliyetlerinizi ve kişisel seçimlerinizi yönetmede daha özgürsünüz.