Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum kızlara hiçbirtürlü güvenilmez çok denedim tam oluyor desem bile sonuç gene aynı dediklerine bakılırsada psikolojisi bozuk muhtemelen sen kendi kafanın rahatlıgına bak derim hiç girme bu işe
sadece kızlar değil bir insana güvenmen için sana kendini kanıtlaması lazım, bununla birlikte her zaman kendini inşa etmen daha iyi olacaktır hayatın boyunca kızda gelir arkadasta gelir
kardesım kasten ben bır kıza guvenmeden once gozlerıne bakarım bana nasıl bakıo dıe bnce sende bıraz artık sana yuk olan kısılerı bırakmayı ogrenmelısın.
hocam soğuk sıcak taktiği deniyor buna seni manipüle ederek kendisine bağlamaya çalışıyor olabilir ama kimse için kendinizi üzmeyin sosyalleşmek için hobiler edinin illaki kafanıza uygun birisini bulacaksınızdır
Dostum iki kere evilenmiş ayrılmış sence neden sen sadece onun tarafından dinledin peki erkek tarafı bence seviyorsan araştır ilk eşini öyle biri gibi bi konuş niyeti bence kötü yani heves zevk üzülme sende boş ver güven olmaz bu devirde