Letgo'dan ürün almak mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İşini halledebilecek bilgisayar alınız alacaksanız Letgo dan. Oyun hevesiniz varsa biraz araştırma ile iyi bir şey bulabilirsiniz

Üye
7 HİZMET YILI
elden almak dahha mantıklı ilk önce oyun testi yap sonra güvenerek al

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
better to not buy a laptop with the dead battery just like it would pe PC to always plug it in
she is if you are really getting it cheaper so you can buy laptop with dead battery and get new battery from local shop so that battery would be new and run good time

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
selamlar. ocak-şubat gibi bir ihaleden elimize 20-25 adet piyasası birbirinden farklı sıfır ve ikinci el oyuncu notebookları gelecek. iletişime geçersen yardımcı olabilirim.
Bana yaz ayında lazım :/

better to not buy a laptop with the dead battery just like it would pe PC to always plug it in
she is if you are really getting it cheaper so you can buy laptop with dead battery and get new battery from local shop so that battery would be new and run good time
Thank you so much :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bence de ikinci el bir masaüstü daha çok işini görecektir .
Laptop letgo dan almanı hiç tavsiye etmem . Herhangi bir sorun olmasa kimse oradan satmaz. Eşine dostuna hediye eder diye düşünüyorum .

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bana elden almak daha mantıklı geliyor. Teknolojik ürünleri görmeden alma taraftarı değilim çünkü kusuru olabilir görüp almak daha mantıklı geliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
It's fine to buy
just check the product before buying is it all ok.

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Let go da bazı urunlerı ölü fiyata alabiliyorsun o avantajı var

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ben bir kaç kere ürün aldım aralarında masaüstü Pc de vardı güveniyorsan ve PC den anlıyorsan alabilirsin bence.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben elden tabletimi satışa çıkarmıştım letgoda alıcıyla buluşp teknik servise gittik sorunlarını önmze dizdiler onları bile bile almştı bence bu tür garantiye yatırman senin içinde iyi olur

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Letgo gibi platformda ürün almak çok mantıksız gelir çünkü çok fazla dolandırıcılık yaptım daha önce o platformda insanları kandırdım ve bazı eşyalarını deniyicem diyip binaya girip arka kapıdan çıkıp gittim vb çok fazla dolandırıcılık var tavsiye etmem.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
alınır ama görmeden alma aynı şehirde olmanız önemli

Üye
5 HİZMET YILI
gayet mantıklı bence günümüzde 0 ürün almak imkansız çünkü

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gümrük vergisinden önce sorsaydın Amazondan al diyecektim fakat konu bilgisayar olunca biraz sıkıntılıdır

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Bence kesinlikle mantıklı insanlar bir hevesle aldıkları işine aslında yaramadığı bazende paraya sıkışıp satmak zorunda kaldıkları bir platform fakat alırken ürünleri iyi kontrol etmekte fayda var çünkü arızalı bir ürün satın almakta olabilir o yüzden biraz da şans ama bana sorarsan ben önce letgodan bakıp satın alıyorum . :)

Üye
10 HİZMET YILI
bi sorun çıkıcagını düşünmüyorum zaten çocu satan kişi gerçekten ihtiyacından dolayı satıyor

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
ya şimdi kişiye göre değişiyo mesela benim arkadaşım bitcoin madenciliği yaptığı ps yi sattı ama adam tertemiz kullanıp orda satar yani biraz şans birazda laptopdan anlaman gerekli yoksa temiz diye inanıp ölü ps kitlerler dikkatli olmak lazım :kaybear:

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
alacağın ürünü çok araştır en temizini almaya çalış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...