LoL scriptte kalista E damage'nin gözükmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kalista oynuyorum, E damage gözükmüyor, ADC Main SC kulllanıyorum, nereden açıyoruz? Max damage sanırım.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Drawnigs gibi bir ayar bulman gerek ordan açılıyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Dostum selamlar, kalista da e dmg draw kısmında yok diye biliyorum. Eğer kapattıysam hatırlamıyorum kalista'ya gel, orada drawings yazısı olacak e damage draw yazarsa açabilirsin oradan.

anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum selamlar, kalista da e dmg draw kısmında yok diye biliyorum. Eğer kapattıysam hatırlamıyorum kalista'ya gel, orada drawings yazısı olacak e damage draw yazarsa açabilirsin oradan.
var kral var, aynısı tw'de de var. Stack hasarı gösteriyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
var kral var, aynısı tw'de de var. Stack hasarı gösteriyor.
tamam dostum ben kendim sevmediğim için ayarladım onu o yüzden kendi isteğin üzerine açabilirsin biliyorum tw de olduğunu kendim kapadım onların hepsini iyi kullanımlar memnunsan eğer konuma bir yorumunu bekliyorum

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
genel olarak e damage drawdan açılabiliyor ayarlamaları draw bölümünden kendine göre ayarlasın ama twdeki gibi stacklerin kaç vurdunu göstermiyo diye biliyorum ben
umarım yardımcı olur iyi forumlar

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kalista da e dmg draw kısmında yok sanırım

anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
genel olarak e damage drawdan açılabiliyor ayarlamaları draw bölümünden kendine göre ayarlasın ama twdeki gibi stacklerin kaç vurdunu göstermiyo diye biliyorum ben
umarım yardımcı olur iyi forumlar
TW'de E tuşuna basarsan ne kadar hasar vericeğini gösteriyor, aynı şekilde kalista'nın oklarının stacklendiğinde ne kadar vurabiliceğini gösteriyor. Onu arıyorum.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
TW'de E tuşuna basarsan ne kadar hasar vericeğini gösteriyor, aynı şekilde kalista'nın oklarının stacklendiğinde ne kadar vurabiliceğini gösteriyor. Onu arıyorum.
kardeşim zaten belirttim şurada nasıl yapacağını eğer benim yorumumu okursan zaten çözeceksin sorununu

anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
evet, plug'un orada var ancak e max uzaklığı gösteriyor.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bak kankam şimdi buraya inanmıyorsun dediklerime veya bilmediğini farz ediyorum senin için video kaydı aldım ve kalista e dmg draw'ı olmadığını gösteriyorum video da göreceksin zaten ama ne zaman öleceğini gösteren bildirme yeri var % olarak söylüyor ne kadar dmg atacağını gösteriyor şampiyonun yanında ve not killable yazıyor öldüreceği zaman killable yazar ve oto çeker e'yi sorun bundan ibaret hiçbir zaman drawı yoktu zaten sen yanlış biliyorsun orba bakıyorum diyorsun ama orbla alakalı bir problem yok boşu boşuna zaman kaybetme sorunun çözülecektir bunu izledikten sonra atıyorum şimdi videoyu

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kalista combo menüsünde draw diye görürsün onun tikini açıcaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...