var kral var, aynısı tw'de de var. Stack hasarı gösteriyor.Dostum selamlar, kalista da e dmg draw kısmında yok diye biliyorum. Eğer kapattıysam hatırlamıyorum kalista'ya gel, orada drawings yazısı olacak e damage draw yazarsa açabilirsin oradan.
tamam dostum ben kendim sevmediğim için ayarladım onu o yüzden kendi isteğin üzerine açabilirsin biliyorum tw de olduğunu kendim kapadım onların hepsini iyi kullanımlar memnunsan eğer konuma bir yorumunu bekliyorumvar kral var, aynısı tw'de de var. Stack hasarı gösteriyor.
TW'de E tuşuna basarsan ne kadar hasar vericeğini gösteriyor, aynı şekilde kalista'nın oklarının stacklendiğinde ne kadar vurabiliceğini gösteriyor. Onu arıyorum.genel olarak e damage drawdan açılabiliyor ayarlamaları draw bölümünden kendine göre ayarlasın ama twdeki gibi stacklerin kaç vurdunu göstermiyo diye biliyorum ben
umarım yardımcı olur iyi forumlar
kardeşim zaten belirttim şurada nasıl yapacağını eğer benim yorumumu okursan zaten çözeceksin sorununuTW'de E tuşuna basarsan ne kadar hasar vericeğini gösteriyor, aynı şekilde kalista'nın oklarının stacklendiğinde ne kadar vurabiliceğini gösteriyor. Onu arıyorum.
draw'da bulamadığım için belirtiyorum zaten birader?kardeşim zaten belirttim şurada nasıl yapacağını eğer benim yorumumu okursan zaten çözeceksin sorununu
kalista pluginine girip orada ki drawings kısmında yok mu e draw seçeneğidraw'da bulamadığım için belirtiyorum zaten birader?
tamam demek ki kalista'da yok dostum böyle bir e dmg draw seçeneği ben bunu anlatmaya çalışıyorum sana başka bir yere bakmana gerek yokevet, plug'un orada var ancak e max uzaklığı gösteriyor.
dostum nasıl yok? Daha geçen her AA attığımda üzerinde yeşil olarak stackleniyordu.tamam demek ki kalista'da yok dostum böyle bir e dmg draw seçeneği ben bunu anlatmaya çalışıyorum sana
kral bana plugin kısmından drawings kısmını atar mısın sana daha detaylı yardımcı olayımdostum nasıl yok? Daha geçen her AA attığımda üzerinde yeşil olarak stackleniyordu.
oynanışda olması gerekKalista oynuyorum, E damage gözükmüyor, ADC Main SC kulllanıyorum, nereden açıyoruz? Max damage sanırım.