LoL'de bir dönem hile kullandım sonra bıraktım, ne zaman ban yerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
reportlanmadıysan yemezsin genelde anında yiyorsun

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
sc yı kullanmayan hesabının ban yemesı ve sc kullanıpta 1.5 senedır oynadıgın hesabın ban yememesi ınandırıcı degil. gorusmek uzere .

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sc yı kullanmayan hesabının ban yemesı ve sc kullanıpta 1.5 senedır oynadıgın hesabın ban yememesi ınandırıcı degil. gorusmek uzere .
Riota sordum sc kullanmadığım hesap neden ban yiyor diye bana dedikleri:Scripti kullandığın bilgisayardaki tüm hesaplar ban yer.Ama ben benim bilgisayarda arkadaşlarımın hesaplarına da giriyordum ara sıra onlar ban yemedi nedense.15 Levele kadar scriptle kastım ardından kullanmadım ban da yemedim ve son 4-5 ay içerisinde karşıma 3 adet script geldi bildiğin adam dodge açık oynuyor, video çekip riota attım riot diyorki:eğer script kullandıysa gerekli işlemler yapılır.Ben adamlara kanıt sunuyorum videoda %100 script olduğu gözüküyor ama onlar hala ban yemedi.League of graphstan takip ediyorum sadece 1i ban yemiş diğer ikisi oynuyor.Benim hesabın ban yeme konusuna gelirsek sana inandırmak zorunda da değilim, görüşmek üzere.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bende aynı şekilde bir süre kullanıp bırakmıştım hesap hala duruyor.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Riota sordum sc kullanmadığım hesap neden ban yiyor diye bana dedikleri:Scripti kullandığın bilgisayardaki tüm hesaplar ban yer.Ama ben benim bilgisayarda arkadaşlarımın hesaplarına da giriyordum ara sıra onlar ban yemedi nedense.15 Levele kadar scriptle kastım ardından kullanmadım ban da yemedim ve son 4-5 ay içerisinde karşıma 3 adet script geldi bildiğin adam dodge açık oynuyor, video çekip riota attım riot diyorki:eğer script kullandıysa gerekli işlemler yapılır.Ben adamlara kanıt sunuyorum videoda %100 script olduğu gözüküyor ama onlar hala ban yemedi.League of graphstan takip ediyorum sadece 1i ban yemiş diğer ikisi oynuyor.Benim hesabın ban yeme konusuna gelirsek sana inandırmak zorunda da değilim, görüşmek üzere.
Herhangi script kullanmamıs hesabının ban yemesi bi tek sende oluyor ne hikmetse. Eğer böyle birşey olsaydı tüm sc kullanan kullanıcıların maın çarları gümlerdi ve burada herkes konu açardı. böyle birşey yok. eğer varsada madem riotun yazdıgı maili ss olarak atta bizde inanalım

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Herhangi script kullanmamıs hesabının ban yemesi bi tek sende oluyor ne hikmetse. Eğer böyle birşey olsaydı tüm sc kullanan kullanıcıların maın çarları gümlerdi ve burada herkes konu açardı. böyle birşey yok. eğer varsada madem riotun yazdıgı maili ss olarak atta bizde inanalım
Ben salak mıyım para bastığım hesapta script kullanayım olm? Nerden biliyosun gümlemediğini?Aha bak senin yazdığın yorumun bi üstünde ban yememiş birisi daha var al sana kanıt.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bu aralar 1 oyunda yiyorsun yemediysen bir şey olmaz

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kullandığın hile dedected mi?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Okadar süre ban yemediysen herhaldr yemezsin yinede temkinli davran bence

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
GoS(Gaming on steroids) duymuşsundur belki, deneme amaçlı belli bir süre hileyi ücretsiz yaptılar ardından paralı oldu onu kullanıyordum.
duymadım ama dedected ise her türlü ban yiyorsun dedected değilse yemessin loglara düşmüyorsun çünkü

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
duymadım ama dedected ise her türlü ban yiyorsun dedected değilse yemessin loglara düşmüyorsun çünkü
Logları temizleyen program vardı memoryhackersta onu kullanıyordum belki de o program sayesinde ban yemedim :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ban yemezsin ya benimde hile kullanmayı bıraktığım bi hesabım vardı uzun zaman geçti hileyi kullanmayalı hala o hesapta oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Genelde 1 hafta bile sürmez hile kullanıcılarının banlanması şansın yaver giderde gözden kaçarsan hiç yemezsin bolşans :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...