Riota sordum sc kullanmadığım hesap neden ban yiyor diye bana dedikleri:Scripti kullandığın bilgisayardaki tüm hesaplar ban yer.Ama ben benim bilgisayarda arkadaşlarımın hesaplarına da giriyordum ara sıra onlar ban yemedi nedense.15 Levele kadar scriptle kastım ardından kullanmadım ban da yemedim ve son 4-5 ay içerisinde karşıma 3 adet script geldi bildiğin adam dodge açık oynuyor, video çekip riota attım riot diyorki:eğer script kullandıysa gerekli işlemler yapılır.Ben adamlara kanıt sunuyorum videoda %100 script olduğu gözüküyor ama onlar hala ban yemedi.League of graphstan takip ediyorum sadece 1i ban yemiş diğer ikisi oynuyor.Benim hesabın ban yeme konusuna gelirsek sana inandırmak zorunda da değilim, görüşmek üzere.sc yı kullanmayan hesabının ban yemesı ve sc kullanıpta 1.5 senedır oynadıgın hesabın ban yememesi ınandırıcı degil. gorusmek uzere .
Herhangi script kullanmamıs hesabının ban yemesi bi tek sende oluyor ne hikmetse. Eğer böyle birşey olsaydı tüm sc kullanan kullanıcıların maın çarları gümlerdi ve burada herkes konu açardı. böyle birşey yok. eğer varsada madem riotun yazdıgı maili ss olarak atta bizde inanalımRiota sordum sc kullanmadığım hesap neden ban yiyor diye bana dedikleri:Scripti kullandığın bilgisayardaki tüm hesaplar ban yer.Ama ben benim bilgisayarda arkadaşlarımın hesaplarına da giriyordum ara sıra onlar ban yemedi nedense.15 Levele kadar scriptle kastım ardından kullanmadım ban da yemedim ve son 4-5 ay içerisinde karşıma 3 adet script geldi bildiğin adam dodge açık oynuyor, video çekip riota attım riot diyorki:eğer script kullandıysa gerekli işlemler yapılır.Ben adamlara kanıt sunuyorum videoda %100 script olduğu gözüküyor ama onlar hala ban yemedi.League of graphstan takip ediyorum sadece 1i ban yemiş diğer ikisi oynuyor.Benim hesabın ban yeme konusuna gelirsek sana inandırmak zorunda da değilim, görüşmek üzere.
Ben salak mıyım para bastığım hesapta script kullanayım olm? Nerden biliyosun gümlemediğini?Aha bak senin yazdığın yorumun bi üstünde ban yememiş birisi daha var al sana kanıt.Herhangi script kullanmamıs hesabının ban yemesi bi tek sende oluyor ne hikmetse. Eğer böyle birşey olsaydı tüm sc kullanan kullanıcıların maın çarları gümlerdi ve burada herkes konu açardı. böyle birşey yok. eğer varsada madem riotun yazdıgı maili ss olarak atta bizde inanalım
GoS(Gaming on steroids) duymuşsundur belki, deneme amaçlı belli bir süre hileyi ücretsiz yaptılar ardından paralı oldu onu kullanıyordum.Kullandığın hile dedected mi?
duymadım ama dedected ise her türlü ban yiyorsun dedected değilse yemessin loglara düşmüyorsun çünküGoS(Gaming on steroids) duymuşsundur belki, deneme amaçlı belli bir süre hileyi ücretsiz yaptılar ardından paralı oldu onu kullanıyordum.
Logları temizleyen program vardı memoryhackersta onu kullanıyordum belki de o program sayesinde ban yemedimduymadım ama dedected ise her türlü ban yiyorsun dedected değilse yemessin loglara düşmüyorsun çünkü