LoL'de oyun bilgisi nasıl gelişir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bizim zamanımızda barışcan, pby kaptan tarzı oyuncular vardı youtuber biz onları izleyerek deneyerek öğrendik sende şuanki youtuberlardan öğrenebilirsin merak ettiğin karakterleri oyun bilgilerini

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Herkes video falan demişte kimse sohbeti kapamaktan bahsetmemiş oyuna odağınızı ciddi şekilde geliştirir

Üye
3 HİZMET YILI
knk bana göre en hızlı yolu diye bir şey yok vakit ayırarak üstüne giderek high elo replays izleyerek oyun bilgini geliştirebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
o oyunla alakalı videolar izle taktik geliştir wsreborn kullan :D işte taktiğe dayalı bir oyun ve el çabukluğuna el çabukluğunuda geliştir

anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
early game'de alamete özen göster, late game'de split atmayı öğren. Ne zaman tf ne zaman split atıcağını takıma veya rakibe göre anlayabilirsin. Early'de gold olarak öne geç. Kule Plate'lerini sakın aksatma. Dakika 13'e kadar al ve golddan yararlan. Unutma, bu oyun gold ile kazanılıyor dostum. Ne kadar gold kasarsan o kadar eşya alırsın, e ne kadar eşya alırsan o kadar güçlenirsin. Tabiki de XP önemli.

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyunu oynarken karşındaki adamların ne yapacağını bilmen gerek
temelde oyunda güncel kaç champ varsa (162) hepsinin ne yaptığını veya yapabileceğini, oyunun hangi döneminde güçlü hangi döneminde zayıf olduklarını öğrenmen gerek. karşına gelenlerin ne yapacağını bilmediğin sürece varus w'sünden her bar yediğinde oyuna söversin
sonra öğrenilecek en temel şey wave management, çok açıklamaya gerek yok. temelde üstteki bilgileri kullanarak küçük creep scoreları biriktirerek bi win con. haline getirmeyi öğrenmelisin.
son öğrenilecek şey de totemler (görüş) ve görev zamanları, oyunda ne zaman ne yapacağını, hangi durumda hangi dakikada swap atacağını, haritanın neresinde bulunacağını öğrenmen gerek.
sonuç olarak yüksek elo oyunlar, proplayler ve bulabiliyorsan takımların scrimlerini izlemek oldukça yardımcı olacaktır. en bilinen kişi olduğunu düşündüğüm "Lynx Çerezz" kanalından başlayarak "oyunu" öğretici videolar izlemek en faydalı yol olacaktır.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam lol de gelişmek için acele etmicen benim ilk çarım zed olarak mid solo başladım zaman geçtikce oyunla ilgili yutupda vidyolar izledikçe kendi mi ayarladım şuan jg de shaco saylas oynuyorum oyuna başlıyalı 7 ay geçti

iyi forumlar <3

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
daha iyi oynayan insanları izle ama taktlit etme, oynarak öğrenmeye de çalış

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
harita takibi ve oyun durumuna göre hareketler , heronun hasarını tahmin etmek bunlar çok önemli etkenler .

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
objektifler(vadi ejderler vs..) aşırı önemli erken oyunda iyi bir snowball etkisi yapıp oyunda sizi öne geçirir mümkün olduğunca jungınıza bu objektifler için yardım edin ettirin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kknk lolu mezuna kaldigim 1 sende ogrenmistim ve emin ol lynx, adro, elaja bu tor kanallarin oyun bilgisi konusunda cok yarari oldu

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
espor yayınları oluyor onları izleyebilirsin mesela

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oyunda Yenisen Bir Hero Hedefle Mesela Sett YouTubede sadece Sett videoları izleyerek kendini gelişdireceksin ondan sonra gerisi kolay yavaş yavaş kavrayacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sürekli oyun oynayarak ve video izliyerek kendini iyi şekilde geliştirebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İnsanları izleyeceksen kesinlikle kata zed yasuo main olup bronz eloda takılanlara bakma bile tavsiyemdir sett singed nasus gibi manyak çarları yüksek eloda oynayan kişileri izle adamlar birbirlerinin adımlarını sayıyorlar lane de resmen

Donator
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yüksek elo videoları izli,yerek bol bol pratik yaparak

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tabiiki profesyonelleri izleyerek bilgi edinebilirsin amaen çok pratik yaparak

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
LoL'de oyun bilgisi nasıl gelişir? Bildiğiniz tüyoları yazarsanız çoğu yeni oyuncu için faydalı olabilir, teşekkürler. Totemler önemli, görüşünüz olmadığı yere girmeyiniz.
yüksek rank oyuncuları izleyerek ve çok oynaman lazım oynadıkç aztaen bir şeyler kazanıyorsun oyun bilgisi hakkında

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
  • İlk söylemem gereken şey "Oyuna para verme."
  • Oynamama imkanın varsa " Oynama."
  • Yayınları izle.
  • Minyonlara son vuruş yapmayı öğren. Bunun için Zilean, Karthus gibi şampiyonlarla özel oyun girip, hiç item almadan son vuruş denemeleri yapabilirsin.
  • Kendin ne kadar yetenekli olursan ol, diğer 4 oyuncuya bağlı kaldığını unutma. Çoğu oyunun, emeğin bu yüzden heba olacak.
Bu yüzden eğer imkanın varsa oynama. Akıl mantık işi değil bu oyun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...