1 haftadır kaçtane hesap açtıysam hilesiz giridğim halde 1 oyun sonunda 4 ay ban yiyiorum bunun çözümü varmıdır her açtığım yeni hesap 1 oyun sonunda banlanıyor önbellek temizledim sildim tekrar yükledim ama sorun halen devam ediyor
vpn kullanmıyorum telefonu modem olarak kullanarak giriyorum pcden ve formatta attım pcde pubg den başka oyunda yok ne yaptıysam olmadı yine ilk oyunda ban atıyorKardeşim öncelikle vpn den dolayı olabilir kullanmıyosan sıkıntı yok bide pc ye format atmaya çalış büyük ihtimal pc inde başka oyunun hilesi vardır oyuzden yemiş olabilirsin.
kardeşim ozaman pubg mobilede sıkıntı var yapacak bişey yokformat attım ve yine aynı şekilde kullandığım hile mh nin hilesi aim arkadaşımda kullanıyor o banlanmıyor 10-15 kill alıyor her oyun ben 4-5 adam vuruyorum oda bot yine 4 aylık ban daha ilk oyunda hemen 4 aylık ban atıyor
Post automatically merged:
vpn kullanmıyorum telefonu modem olarak kullanarak giriyorum pcden ve formatta attım pcde pubg den başka oyunda yok ne yaptıysam olmadı yine ilk oyunda ban atıyor
Hayırlı olsun ne diyeyimmac adresini değiştirdim sorun çözüldü