pubgmobile ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
1 haftadır kaçtane hesap açtıysam hilesiz giridğim halde 1 oyun sonunda 4 ay ban yiyiorum bunun çözümü varmıdır her açtığım yeni hesap 1 oyun sonunda banlanıyor önbellek temizledim sildim tekrar yükledim ama sorun halen devam ediyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim öncelikle vpn den dolayı olabilir kullanmıyosan sıkıntı yok bide pc ye format atmaya çalış büyük ihtimal pc inde başka oyunun hilesi vardır oyuzden yemiş olabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
denetim masasından bak bilgisayarda hangi programlar kurulu bazı hileler kaldırılşmıyor kalıyor pcde ozamanda fortmat atmak gerekiyor

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bilgisayarını tamamen temizle, oyunu IObit Uninstaller ile sil olmazsa kesin çözüm format.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
format attım ve yine aynı şekilde kullandığım hile mh nin hilesi aim arkadaşımda kullanıyor o banlanmıyor 10-15 kill alıyor her oyun ben 4-5 adam vuruyorum oda bot yine 4 aylık ban daha ilk oyunda hemen 4 aylık ban atıyor
Post automatically merged:

Kardeşim öncelikle vpn den dolayı olabilir kullanmıyosan sıkıntı yok bide pc ye format atmaya çalış büyük ihtimal pc inde başka oyunun hilesi vardır oyuzden yemiş olabilirsin.
vpn kullanmıyorum telefonu modem olarak kullanarak giriyorum pcden ve formatta attım pcde pubg den başka oyunda yok ne yaptıysam olmadı yine ilk oyunda ban atıyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
format attım ve yine aynı şekilde kullandığım hile mh nin hilesi aim arkadaşımda kullanıyor o banlanmıyor 10-15 kill alıyor her oyun ben 4-5 adam vuruyorum oda bot yine 4 aylık ban daha ilk oyunda hemen 4 aylık ban atıyor
Post automatically merged:

vpn kullanmıyorum telefonu modem olarak kullanarak giriyorum pcden ve formatta attım pcde pubg den başka oyunda yok ne yaptıysam olmadı yine ilk oyunda ban atıyor
kardeşim ozaman pubg mobilede sıkıntı var yapacak bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...