Sağlıklı spor için tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
İşk önce ısınmalısın sağlıklı spor için :D
aynen oyle germe hareketi yaparken ayağımda damar tutulmştu bi vakit germe geçmedi hastaneye gittim doktor da senin gibi hafif hafif bşla ısınmadan boyle hareketleri yapmak riskli demişti

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Yararli konu kanka spora sıfırdan başliyanlar için güzel bilgilendirme eline sağlik

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Çok iyi tavsiyeler verdiniz, teşekkürler! Ben de birkaç tavsiye ekleyeyim:

1. Egzersizlerinizi yaparken doğru teknikleri kullanın. Doğru yöntemler ile egzersizleri yapmak, vücut ağırlığı ile çalıştığınızda daha az yorulursunuz ve daha az sakatlanma riski taşırsınız. Ayrıca, doğru teknikler ile egzersizler daha etkili hale gelir ve daha iyi sonuçlar alırsınız.
  2. Egzersizler sırasında nefesinizi kontrol edin. Özellikle ağırlık antrenmanları sırasında, çalıştığınız kas gruplarına göre nefes alıp vermeniz önemlidir. Örneğin, bileklerinizi çektiğinizde, nefesinizi verin ve bileklerinizi bıraktığınızda nefesinizi alın.
  3. İyileşme sürecine zaman ayırın. Egzersizler yaptıktan sonra, vücudunuzun iyileşme sürecine zaman ayırın. Bu, kaslarınızın onarılması ve güçlenmesine yardımcı olacaktır. Egzersizler arasında yeterince dinlenme alın ve aynı zamanda yeterince uyku da alın.
  4. İdeal kilonuza ulaşmak için diyetinizi de düşünün. Egzersizler ile birlikte, doğru beslenme alışkanlıklarına sahip olmak da kilo vermenize yardımcı olacaktır. Düzenli olarak protein, lif, vitamin ve mineral açısından zengin yiyecekler tüketin ve aşırı miktarlarda şeker, tuz ve yağ içeren yiyeceklerden kaçının.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hocamlar hayatı sporla geçmiş bi insan olarak hepinize merabalar
Futboll: herşey güzel istanbul spor paralı oynuyodum 4 sene uğraştım kasti bi faul sonucu hayatım kaydı ameliat oldum 1 sene evden çıkmadım 40 kilodan 95 oldum deniz kıyısında büyüdüm yüzme çok iyi yarışmalar marmara 2015 boğaz 1. madalyası güzel bi spor sırt için efsane basket cart curt hepsini yaptım AMA TEK Bİ GERÇEK VAAAR!!!
FİTNEESS: HOCAAAAM bu spor efsane bişeee ilk aylar boşa gidiyo gibi hissediyon sonra ufak bişe gör mük yani bırakaman 58kg başladım 5 ay geçti 80kilo bi yavru goril oldum sporun tek dez avantajı boy boyum 1.92 çok vakit istiyo parçalı olmak yani bu sporda paran olsada gelişiyon olmasada emeğini çalan yok dikkat form önemli

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Gaza geldim spora başlıyom sağol

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Beslenme ve uyku düzeni olmadan spor yapmakta mantıksız bence.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tavsiyeler için teşekkürler zaten spora yeni başlamıştım iyi oldu gördüğüm bu tavsiyeleri

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam ellerine sağlık güzel bilgilendirme olmuş sağol 🤍

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Spor için yapılan yanlışları kırmak için güzel bir yorum olmuş düzenli yaptığımız sürece sporu hayatımızın büyük bir parçası oluyor

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
programın bir tık saçma olmuş gibi geldi bana

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sporu evde falan yapma gercekten spor istiyorsan spor salonuna gitmen sart sana orada en iyi performansi sağlıyorlar 🥀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...