Sc İle Rank Hızlı Kasma Yolu Nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
agresif bir support oyna mesela twitch gibi roamla vs. zaten kanseer karakter tek başına taşıyabileceğin bir sup aldığında win raten artar zaten ben mesela scsiz sup evelynn oynuyorum bazen adc earlyde güçlü bi adcyse rahat taşıyosun zaten supsun ama penta atıyosun gibi farm almadanda güçlü kalabilecek bi şampiyon oynarsan işin rahat olur :)

♥HarKesH♥
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
güzel cevaplar da benım takımım coook fena feedlıyor yanı nereye gecsem dıer taraflar full feedlıyor ne yapıcam peki ? feederlere karşı ne yapıyonuz siz...

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Öncelikle Selamlar Ben Sc Kullanıyorum Support Main O Yüzden Sc ile Sürekli Support Oynuyorum Silver 3 üm Lakin Kazanma Şansım Sürekli Çok Düşük Sc Ayarları Olarak Da ADC Main Config Kullanıyorum Ordaki Support Ayarları İyi Bana Göre Lakin Lig Atlama da Ciddi Sorunlar Yaşıyorum 3 Oyun Kazanıyorum Misal 4-5 Oyun Kaybediyorum Yani Dengeli Deil Kazanma Oranım Buna Çözüm Olarak Ne Yapabilirim Bana Yardımcı Olabilcek Var Mı Acaba ?
adc al daha iyi support mainsen script adc bul

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
irelia alıyosun ya da vayne topa çıkıyosun bitti win

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum sana verebileceğim en iyi öneri oyunun kendisini öğrenmen. Youtube'dan video izleyip oynanış açısından oyunu kavrarsan, kendine uygun bir lane bulursan; üstüne de WSReborn'u kullanmayı iyice öğrenirsen. WsRebornsuz çıkabileceğin ligden 1-2 lig üstüne çıkabileceğini düşünüyorum (Altınsan Plat1-Diamond4) olabileceğini düşünüyorum)

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Öncelikle Selamlar Ben Sc Kullanıyorum Support Main O Yüzden Sc ile Sürekli Support Oynuyorum Silver 3 üm Lakin Kazanma Şansım Sürekli Çok Düşük Sc Ayarları Olarak Da ADC Main Config Kullanıyorum Ordaki Support Ayarları İyi Bana Göre Lakin Lig Atlama da Ciddi Sorunlar Yaşıyorum 3 Oyun Kazanıyorum Misal 4-5 Oyun Kaybediyorum Yani Dengeli Deil Kazanma Oranım Buna Çözüm Olarak Ne Yapabilirim Bana Yardımcı Olabilcek Var Mı Acaba ?
kendine pre bul xearth gibi herolarla fln oyna

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
  1. Yapabileceğiniz şeylerden biri, oyun sırasında ADC'nizle iletişiminizi geliştirmeye çalışmaktır. Pingler ve sohbeti kullanarak hareketlerinizi ve stratejilerinizi koordine edin.
  2. Deneyebileceğiniz başka bir şey, kendi oyun becerilerinizi geliştirmeye odaklanmaktır. Tekrarlarınızı inceleyin, hataları tespit edin ve harita farkındalığınızı, pozisyonunuzu ve karar verme becerilerinizi geliştirmeye çalışın.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Pre önemli fakat prem yok diyorsan, birazda başka lanelerde taşıyıcı karakterler deneye bilirsin.

Üye
3 HİZMET YILI
Supporta ap damage yüksek champlar alabilirsin onunda yardımı olur xerath morgana gibi

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
duo girerek boota oynarsa sc ile rahat tasicagini dusunuyorum yanina lulu cekmeni oneriirm çoğu ADC ile uyumlu

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sc ile oyun kazanamamak ayrı yetenek, ayarları yanlış yapıyorsun

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
twitch alıyon geçiyon jung 2 lvl oldugun gibi gang gidip farm calıp vura vura kazanıyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...