Ah be kral evlenme. evlenceksende doğru kişiyi seç.Büyüdük herhalde ailem evlen diyor
Dpüru diyorsun ya türkiyede yaşıyoruzhayat mı kaldı bro 80 90 lara gerı donduk resmen heryerde kuyruklar
Daha da kötüye gidiyor gibi bunlar iyi günlerimiz.he bide şu hayat pahalılığı olmasa herşey daha iyi olacak biz gençler hayatımızı yaşayamıyoruz suriyeli olduk burda
Geçen gün bir olay yaşadım abi bime girdim sabahin köründe aldım 1 2 şey çıktım ama sonra bir baktım ekmek küflü gittim paramı istedim iade ettim adam bana 1 lira eksik verdi 1 lira eksik verince eksik verdin dedim adamda yok zamlandı ekmek dedi arada 1 dakika fark var bu arada saatlerce fark yok 1 dakika sonra gittiğimde ekmek zamlanmıştı hani derler ya eşeğe semer vuracan eşşek gitmeyecek şuanda öyle bir durumdayız ne kadar eşşeğe bağırırsak bağıralım gitmiyor : (Daha da kötüye gidiyor gibi bunlar iyi günlerimiz.
aga yaza gelince nolcak ne var bu yazda tanıdığım herkes (kedim) (kardeşim) yaz diyor ne var bu yazda yaz gelince ülke mi düzelcek ha tabi yaz gelince taşınıcaz diyorsan haklısın.Yaza gelelim kurtulacaz be
Kedin nasıl yaz diyor?aga yaza gelince nolcak ne var bu yazda tanıdığım herkes (kedim) (kardeşim) yaz diyor ne var bu yazda yaz gelince ülke mi düzelcek ha tabi yaz gelince taşınıcaz diyorsan haklısın.
kediler normalde konuşmuyor muydu?Kedin nasıl yaz diyor?![]()
E-e ben o gün k-kimle konuştum?kediler normalde konuşmuyor muydu?![]()
Benim mental sağlık seviyekediler normalde konuşmuyor muydu?
Post automatically merged:
E-e ben o gün k-kimle konuştum?
Mental sağlık mı? oda ne?Benim mental sağlık seviye
600 olmama 55 mesaj kaldı yarın sabah olucam inşallah yarrrabi.Mental sağlık mı? oda ne?
Yaza kadar sağ kalırsak tabiYaza gelelim kurtulacaz be
Bak işte bu doğru bir tespitYaza kadar sağ kalırsak tabi.
hayatta farklı şeyler denemelisin mesela git kendine kız arkadaşı yap . farklı şeyler yapınAgalar hayatım devirdaime girdi resmen aynı şeyleri yapıp yapıp duruyorum en büyük sıkıntı da artık sıkılmaya da başladım depresyondayım galiba
katılıyorum ama ya deneyecek birşeyin kalmadıysa?hayatta farklı şeyler denemelisin mesela git kendine kız arkadaşı yap . farklı şeyler yapın![]()
senin yakında farklı şeyler olucak gibi baksana 19 mesaj kalmış süperüyeyekatılıyorum ama ya deneyecek birşeyin kalmadıysa?
hayatta en zevk aldığım yer site forum burası kesinlikleBurda yorum yaparkende canın mı sıkı
nezaman baba mezara girince mi ?Düzelecek ins bunlarda geçecek
Hayatı boka sarmış depresyondaki bi erkeğe hangi kız yaklaşır.hayatta farklı şeyler denemelisin mesela git kendine kız arkadaşı yap . farklı şeyler yapın![]()