Seçkin Üye
Bende aldatırdım
ben direkt ayrilirdimEvet arkadaşlar, tepkilerinizi merak ettim. Sadece daha önceden aldatıldım ve insanların halinden anlamak nasıl bilmek istiyorum, güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kendi defterini kirletmiş defteri çöpe atar kendi defterime bakar giderdimEvet arkadaşlar, tepkilerinizi merak ettim. Sadece daha önceden aldatıldım ve insanların halinden anlamak nasıl bilmek istiyorum, güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ondan farkın kalmıyor onun seviyesine inmek mantıksız ben intikamımı ondan ayrılıp diğer arkadaşlarına yazarak yapardımSende ona karşılık başkasıyla yat onu aldatt
Anlık tepkimin ne olacağını bilemem ama fikir yürütebilirim. Sevgilimin gözlerinin içine bakardım ve gerçekten sevgilimse zaten utanırdı bayağı. Kesinlikle şiddet uygulamazdım ve ona karşı kırgınlığımı belirtirdim. Muhtemelen de ceketi alır çıkardım.Evet arkadaşlar, tepkilerinizi merak ettim. Sadece daha önceden aldatıldım ve insanların halinden anlamak nasıl bilmek istiyorum, güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.