Sevgilinizin sizi aldattığını öğrendiğinizde ne yaparsınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam ben direkt gider bende ne bulamadığını öğrenirdim. Daha sonra ayrılırdım. Bende bulamadığı şey eğer bende gerçekten yoksa gider kendimi o konuda geliştirirdim.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Yüzüne bakmayacaksın dostum böyle işlerde , tövbe tutmaz zorlama

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Hiç bir şey yapmam kankam. Bir şey yapmanı bekleyebilir he çok çok tepki gösterirsin içini dökersin ama en iyisi sukunettir

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
her türlü laf edip yoluma bakardım

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Direkt ayrıl, hiçbir bahane aldatmayı hafifletemez. Sakın üzme kendini çünkü çok basit bir insanı ucuza hayatından ayırarak sen kazandın. Ayrıldıktan sonra eğer şöyle düşünüyorsan "ben onu nasıl aklımdan çıkarıcam, çok sevmiştim, bunu bana nasıl yapar?" gibi kafayı takıcaksan (ki takma çok saçma olur unut gitsin dostum) arkadaşlarınla gez, sevdiğin şeyleri yap. Emin ol tek olmaktan daha iyidir. Depresyon durumunda insan yalnız kalmak, kıyafetlerini değişmeden sadece oturmak/yatmak ister, hiç kimseyle konuşmak istemez ve bu durum depresyonu daha daha arttırır. Yapman gereken seni eğlendiren aktiviteler yapmak ve kalabalık ortamlarda takılmak. Unut gitsin yaptığı hata büyük bir hata. Basit bir insandan ucuza kurtulmuşsun dostum! Sevinmelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Böyle bir durumda kalmak kesinlikle istemem onun benı aldatıgını ogrendıgım an eger o bilmiyorsa benim ögrendigimi bende onu en yakın arkadası kardesı ile aldatırım

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar, tepkilerinizi merak ettim. Sadece daha önceden aldatıldım ve insanların halinden anlamak nasıl bilmek istiyorum, güzel yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Anlık tepkimin ne olacağını bilemem ama fikir yürütebilirim. Sevgilimin gözlerinin içine bakardım ve gerçekten sevgilimse zaten utanırdı bayağı. Kesinlikle şiddet uygulamazdım ve ona karşı kırgınlığımı belirtirdim. Muhtemelen de ceketi alır çıkardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...