Seviyorum !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Basit bir düşünce yapısı, topluma ait bir kız olduğu için elde edilmesi son derece basit kalacaktır şuanda oturduğun bölge onların alt katında ve gidebiliyorsan yanına gidip konuşmak yerine onu tanımak için uğraş dış görünüşü güzel fakat bilmediğin için içini çözmeye çalış. Şayet içini bilmiyorsan dış güzelliği her ne kadar iyi olursa olsun sonunda bırakacaktır, kızlar basit bir yapıya sahip kolay incilip toparlanması çok zor olurlar hiçbir şeyden uzaklaşıp-kaçmazlar hep üstelerine tek değil arkadaşlarıyla giderler.
Arkadaş ortamı diyorsun, kişilerle samimi bir yapın var ve arkadaşlarını sevdiğine göre onlardan yardım alman senin için kötü olacaktır. Kişiler ile toplaşıp yaptığınız planlar tamamen başarısızlıkla sonuçlanır, bunu birçok kişi yanlış görsede hayalinizde canlandırıp bunu yaşayabilirsiniz.
Kız ile sürekli karşılaşıpta beraber olmanız senin için ilk adıma sebebiyet verdi, şimdi yaşı büyüdü ve fiziği güzelleşti ayrıca düşünceleride değişti ve yapması gerekenlerin farkına vardı, erkek arkadaş istesede bir yandanda bunun korkusu hep içinde olacaktır. Kendisini koruyan ve sınıf arkadaşların (hava) denilen önyargıya kapılıp sürekli birilerini eleştirecektir. Eğer onu istiyorsan yanına gitmeyip biryere çağırman gerekiyor şayet eğerki yanına gidip tanışırsan tamamen şansını kaybedersin. Eğer çağırdığın yere geliyor ise onun seçimi olup kararı o vermiş demektir, eğer annen onun annesini arayıp çağırdı ise yine onun kararı olacaktır fakat böylesi onun için daha huzur verici olacaktır, çünkü orada yalnız olmayacaktır sizinde ayrı bir masaya yada varsa bir yere oturmanız gerekiyor aile yanında tanışma olmayacağını elbetteki biliyorsundur. Geriside sana kalmış bir durum vereceğin karararlar ilişikiyi düzene sokar tek bir kelime herşeyi bitirirken tek bir kelime ilk adıma sebebiyet verir.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
artık benden giderek uzaklaşıyor bence çok bir samimiyetimiz kalmamış gibi hissediyorum artık sadece işi düşünce mesaj atıyor sanırım ondan vazgeçme vakti geldi teşekkürler herkese önerileri için. konu kilitlene bilir. @Anaxinomus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...