Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Söyleki karadeniz insanı sigarayı çok çabuk bırakıyor kendi düşüncem bu benım mesela ben 15 yaşımdan beri sigara içiyordum evlendim bıraktım yani hiç zorlanmadım da iş kafa bitiyor bence arkadaşlar birde karadenizli ise o inada biniyor bırakılıyor böyle deneyin birde
Bende cok uğraştım ama, bunun illeti bırakmak için insanın kafasının rahat olması lazım. Ne biliyim en azından maddi açıdan çekilen sıkıntılar bile bırakmana engel oluyor KAFA RAHATLIĞI İNSANA HER TÜRLÜ KARARI UYGULAMASINDA ÖNEMLİ ROL oynuyor bence.
birden kesemezsin zaten yavaş yavaş paketten 1'er tane eksilt suan bende içmiyorum ama hapla ilaçla bi yere kadar gidiyor bir yerden sonra iş sende biter
BIRAKILMIYOR diye bişey yok bence ya bak bırakmayı denemeden önce içerken kendi beynini onu bırakacağına ikna et ondan sonra azalt yoksa az içiyim zamanla bırakırım deme 2 paket iç gene ama önce beynini inandır bırakacğına
valla ne yapıyorum ne ediyorum bırakamıyorum nikotinli sakız dediler azımı çamur etti yine canımı çektirdi 1 gün bırakabilmiş deilim ve çok stresleniyorum diyorlar piskolojik diyorlar kafada bitirmek lazım kimiside diyor bir kere irendim mi içmessin diyorlar ne irenmesi her yemekten sonra o keyif varya ALLAH sonumuzu hayır eyliye.
kardeşim bu yorumu okuyorsan sigara gayet kolay bırakılıyor bil istedim 23 yaşındayım ve 14 yaşımdan beridir sigara içiyordum 21 yaşında sigarayı bıraktım çok zor oldu ama ben seni içmiycem dedim ve attım bana yardımcı olan şeyler ise şunlardı 1 tabikide annem
2 kakaolu puding özellikle puding ye sigara isteğini azaltıyor 3 çay içme 4 yemek yedikten sonra başka şeylere odaklan 5 (bende oluıyordu tabi sende olurmu bilmem ) tuvaletteyken sigara içme isteğim oluyordu onuda düzenli sıçarak isteği azaltmş oldum
Benim Bildiğim Sigara Tam Tersi Kilo Aldırıyor.Çok Tanıdığım Kişi Sigarayı Bırakınca Biraz Kilo Aldı Kendini Yemeğe Falan Verdi Unutmak İçin,Sonrasında Tam Bıraktığında Zayıflamaya Başladılar ve Geri Sigaraya Başladılar
Bende Okul Günlerinde Başladım Sigaraya Ve Halen Daha Bırakabilmiş Değilim
Öncelikle geçmiş olsun.Yapacağınız ilk şey bir sigara bırakma polikliniğine başvurmak olacaktır. Türkiye'nin her ilinde bu polikliniklerden var. Burada yardım alacağınız doktor size sigara ile ilişkili hastalığınız varsa da tespit edecektir.
). Bu hâliyle dünyada insan sağlığına en çok zarar veren maddelerden bi tanesi. Sevdiklerinize, çevrenize ve en önemlisi kendinize zarar vermeyi bırakmak için hemen bir uzmandan yardım alın. Bağımlılığı uzman yardımı olmadan atlatmak zordur.