Sigara Bırakılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sigara bence zarar üstüne zarardır çaresi uğraştırıcıdır uğraşıp zorlanarak bırakman gerekir

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kafa da bıtırmedıkce gerısı bos baskan kım ne derse desın

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
sigarayı ağzına çekme ohh miss ciğerlere de gelmiyor direkt sal dumanı ooooooooooooh

Üye
6 HİZMET YILI
Söyleki karadeniz insanı sigarayı çok çabuk bırakıyor kendi düşüncem bu benım mesela ben 15 yaşımdan beri sigara içiyordum evlendim bıraktım yani hiç zorlanmadım da iş kafa bitiyor bence arkadaşlar birde karadenizli ise o inada biniyor bırakılıyor böyle deneyin birde

7m7

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
zamanla azalt bırden bırakılmıyor zaten

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bende cok uğraştım ama, bunun illeti bırakmak için insanın kafasının rahat olması lazım. Ne biliyim en azından maddi açıdan çekilen sıkıntılar bile bırakmana engel oluyor :D KAFA RAHATLIĞI İNSANA HER TÜRLÜ KARARI UYGULAMASINDA ÖNEMLİ ROL oynuyor bence.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
birden kesemezsin zaten yavaş yavaş paketten 1'er tane eksilt suan bende içmiyorum ama hapla ilaçla bi yere kadar gidiyor bir yerden sonra iş sende biter

DeathZero
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
I stopped trying to quit. We will probably die like this.

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
BIRAKILMIYOR diye bişey yok bence ya bak bırakmayı denemeden önce içerken kendi beynini onu bırakacağına ikna et ondan sonra azalt yoksa az içiyim zamanla bırakırım deme 2 paket iç gene ama önce beynini inandır bırakacğına

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Çok denedim hatta 3.5 ay içmediğim oldu ama bırakılmıyor.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
valla ne yapıyorum ne ediyorum bırakamıyorum nikotinli sakız dediler azımı çamur etti yine canımı çektirdi 1 gün bırakabilmiş deilim ve çok stresleniyorum diyorlar piskolojik diyorlar kafada bitirmek lazım kimiside diyor bir kere irendim mi içmessin diyorlar ne irenmesi her yemekten sonra o keyif varya :) ALLAH sonumuzu hayır eyliye.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kardeşim bu yorumu okuyorsan sigara gayet kolay bırakılıyor bil istedim 23 yaşındayım ve 14 yaşımdan beridir sigara içiyordum 21 yaşında sigarayı bıraktım çok zor oldu ama ben seni içmiycem dedim ve attım bana yardımcı olan şeyler ise şunlardı 1 tabikide annem
2 kakaolu puding özellikle puding ye sigara isteğini azaltıyor 3 çay içme 4 yemek yedikten sonra başka şeylere odaklan 5 (bende oluıyordu tabi sende olurmu bilmem ) tuvaletteyken sigara içme isteğim oluyordu onuda düzenli sıçarak isteği azaltmş oldum :D

Video İçerik Üreticisi
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Benim Bildiğim Sigara Tam Tersi Kilo Aldırıyor.Çok Tanıdığım Kişi Sigarayı Bırakınca Biraz Kilo Aldı Kendini Yemeğe Falan Verdi Unutmak İçin,Sonrasında Tam Bıraktığında Zayıflamaya Başladılar ve Geri Sigaraya Başladılar :D

Bende Okul Günlerinde Başladım Sigaraya Ve Halen Daha Bırakabilmiş Değilim :(

İSTİKBAL GÖKLERDEDİR
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardesim psikologa danismayi falan denedin mi

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
kardeşim vallahi çok zor ya bırakamıyorum aslında bir ilacı mutlaka var ama asigara baronları buna izin vermiyor

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun.Yapacağınız ilk şey bir sigara bırakma polikliniğine başvurmak olacaktır. Türkiye'nin her ilinde bu polikliniklerden var. Burada yardım alacağınız doktor size sigara ile ilişkili hastalığınız varsa da tespit edecektir.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Unutmayın dünyada 1.1 milyar insan sigara kullanıyor (
) ve her yıl 8 milyondan fazla insan ölüyor (
). Bu hâliyle dünyada insan sağlığına en çok zarar veren maddelerden bi tanesi. Sevdiklerinize, çevrenize ve en önemlisi kendinize zarar vermeyi bırakmak için hemen bir uzmandan yardım alın. Bağımlılığı uzman yardımı olmadan atlatmak zordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...