Sigara Bırakılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Ben bıraktım kardeşim bırakılıyor bunu kafana koy sana onu hatırlatan şeyleri yapma örnek veriyorum çay içerken sigara içmek belli bir mekana gidince sigara içmek gibi bunlardan uzaklas biraz kendi köşene çekil düşünme yemek ye biraz kilo alacaksın ama buna değer yoksa aort aneverizması ile uğraşırsın ayrıca kanserle de

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sigara bir bağımlılıktır ve tam olarak bırakılmaz sadece sigarı içmeni tetikleyen duygular ve etkenlerden uzak yşadıgın sürece bu istegini bastırabilirsin

NekroSanta
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
karantinadan dolayı sigara almaya bile tedirgin oluyorum şahsen böyle devam ederse bıraktırcak zorla .d

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bırakmak istiyorsanız ama gerçekten istiyorsanız Champix diye bir ilaç var bırakma isteği olup iradesi olmayan herkes bırakabilir. 3 paket anadolu kırmızı içiyodum günde o kadar bağımlı ve leştim 1.5 yıldır ağzıma sürmüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hepsın ınsanın kendısınde bitiyo dostum bırakmamyıorm dıeye bısey beynınde var sen karar vercen bırakıp brakmcngna

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ben bırakalı 1 yıl oldu hala canım istiyor :D zor bişey

Shun FR
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende bir süre bırakmıştım sigarayı sonra tekrar başladım lanet bir şey :) 6 ay kadar bıraktığım oldu alkol ortamında bir tane içeyim ya ne olucak deyip başladım bir daha da bırakamadım :)

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ben lise son sınıfta sınav stresi yüzünden başladım cok denedim bırakmayı iradem zayıf anlaşılan ama cevremden gördügüm kadarıyla birden bırakmak en etkili yöntem gibi duruyor senin için de bu gecerli olur mu bilmiyorum arkadaşım ama okudugum bir makeleye görede en etkili yöntem bu olarak gözüküyor tamam diyorsun ve birden kesiyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Şu yeni paketlerden sonra bıraktım böyle kötü sigara tadı olamaz icmem daha iyi

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ben evleneli iki yil olmus bana dedilerki kilo alirsin hayir almiyorum cunku sabah kalkinca sigra ictigimde kahvalti yapasim gelmiyor ama yataktan direk kalkip kahvaltiya oturursam cok guzel yiyorum. Yani yemek onlerinden en az bir saat onceden sigra icme dostumm. Sigara dumani hem akcigere hemde mideye indiginden dolayi sana tokluk hissiyati yaratip beynine o sekilde sinyal gitmesini sagliyor. Birakma yontemi olarakta su haplardan kullanma sakin. Kendine bir bisiklet al ve sur ben bisiklet surdukten sonra iki gun icmek istemiyorum bunu surekli olarak yapsam unutucam demkki. Unutma nikotinin vucuttan cikma suresi 4 gun. Sonrasinda vucut istemiyor zaten

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
valla bende ugrasıyorum bırakmaya ama daha bırakamadım

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
iraden güçlüyse bırakırsın ilaçları falan boşver

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
I stop smoking 6 years ago.. and the feeling is good

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
8 yaşımdan beri dir içiyorum yaşım 20 cigerlerimiz şuan bitmiştir fakat kafada bitir diyolar ama ha diye bitiremiyosun tiskindirici bi ilac bişey olsa cok iyi olur en azından uzak tutar bizi bırakırız

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Sigara değil de kırılan hayaller bırakılmıyor :rolleyes:

MXXN
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben bırakmayı denemeyi bıraktım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...