Sizce hile kullanmak da bir hastalık mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
düzeyine bağlı olarak hastalık olabilir eğer oyunu ellemeden hiç bir kontrol yapmadan hile yapıyorsan bence hastalık ama mesela valo oynuyorsun hile var yine de bir şey yapıyorsun adamı görüyorsun hileyle ama sıkan sensin bu kolaya kaçma olduğu için hastalık değil ama başta kasttettiğim herhangi bir çaba olmaksızın yapılıyor ve zevk alınıyorsa ve her oyunda bu şekildeyse bu adamın kendi hayatında bir sıkıntısı olabilir :D

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, yıllardır hack kullanırım hatta bazı oyunları sırf hacki var diye indirmişliğim var. Hacksiz de zevk vermemeye başlıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Oyunun hacki olmasına rağmen hacksiz oynadığınız oluyor mu?
hocam tek kişilik hikaye oyunların da kafana göre açarsın uraşmak istemedin için bu normal bişey
ama valorant gibi csgo gibi fps oyunlarında hile açmak kolaya kaçmaktır uraşmak istemedin için

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kesinlikle bir hastalık ilk başta pokemon go ile başladım hileye lol metin2 cs diye devam ediyor liste keşke başlamasydım
Post automatically merged:

kesinlikle bir hastalık ilk başta pokemon go ile başladım hileye lol metin2 cs diye devam ediyor liste keşke başlamasydım

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Valla hile kulanmak hastalik değil birileri oyun yapmis ve yazilim bugu olmuş farketmiyorlarsa oyuna bakmiyorlarsa hileleri hakettiler

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, yıllardır hack kullanırım hatta bazı oyunları sırf hacki var diye indirmişliğim var. Hacksiz de zevk vermemeye başlıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Oyunun hacki olmasına rağmen hacksiz oynadığınız oluyor mu?
Ya bu konuya şimdi şöyle bi netlik getirelim oyuna para atmak bi hastalıktır hep ben en iyi olayım zirve benim olsun gibisinden ama hile kullanan insan parası olmadığı için zirve aşkı yüzünden hileye başvuruyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hastalık demeyelim de oyunu daha kolay hale getirmek diyelim :D

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kesinlikle bağımlılık yapıyor yeni başladığım oyunlarda bile oyunu tam öğrenmeden hile arıyorum

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hastalık gibi bişey değilde tutku denebilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oyunlarda hile kullanmak eglenceli kanka normal oynayasın gelmiyor eglenceli oldugu icin de bagımlı oluyorsun ister istemez

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hastalık, bağımlılık. artık ne dersen. insan kolaya alışınca bağımlılık oluyor her oyunda arıyor hileyi. daha denemeden bile olsa

gitmedim ama içinden geçtim
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hocam hastalık olabilir ya, bunu sadece online oyunlar için demiyorum.
Mesela beholder, stardew valley hatta daha bilindik isimlerde diyeyim skyrim witcher gibi oyunlarda "çok sıkışık duruma gelirsem hile yaparım." rahatlığı gelmeye başlıyor.

Misalinde Beholder olsun, işte çocuğun okulu için para lazım, küçük kız hasta ilaç parası, karın markete gidicek para lazım. Senin apartmanı gözlemen gerekiyor, devlet eğer gözetlemezsen işini elinden alacak, bir yandan devrimciler seni tarafına çekmeye çalışıyor.
sen ailene parayı nerden kazanacağını sorgularken hop aklının bi kenarında cheat engine varsa sen hastalıklı olmuşsundur. Çünkü oyun parayı vermiyor ki sen o psikolojiye girebil diye ama sen oyunu bitirmek için hile yaptığın zaman "Ne yani bu muydu?" diyicek bir moda girebiliyorsun.

O yüzden dozu kaçan her hile hastalıktır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...