Onaylı Üye
bencede %100 bağımlılık yapıyor bende bırakamam şahsen
hocam tek kişilik hikaye oyunların da kafana göre açarsın uraşmak istemedin için bu normal bişeyMerhaba dostlar, yıllardır hack kullanırım hatta bazı oyunları sırf hacki var diye indirmişliğim var. Hacksiz de zevk vermemeye başlıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Oyunun hacki olmasına rağmen hacksiz oynadığınız oluyor mu?
kesinlikle katılıyorum pubg de hile kullanıyodum 1 dönem artık hilesiz oynamaya çalışıyom beceremiyom insanın beyni alıştımı hep onu istiyorBence hack kullanan birisi daha sonra hack sız oyun oynayamaz
Ya bu konuya şimdi şöyle bi netlik getirelim oyuna para atmak bi hastalıktır hep ben en iyi olayım zirve benim olsun gibisinden ama hile kullanan insan parası olmadığı için zirve aşkı yüzünden hileye başvuruyorMerhaba dostlar, yıllardır hack kullanırım hatta bazı oyunları sırf hacki var diye indirmişliğim var. Hacksiz de zevk vermemeye başlıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Oyunun hacki olmasına rağmen hacksiz oynadığınız oluyor mu?
alışkanlıkMerhaba dostlar, yıllardır hack kullanırım hatta bazı oyunları sırf hacki var diye indirmişliğim var. Hacksiz de zevk vermemeye başlıyor. Sizde de böyle bir durum var mı? Oyunun hacki olmasına rağmen hacksiz oynadığınız oluyor mu?