Sporda gelişmek için yiyecek önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ben fittnes e gidiyorum fakat zamanla iyi geliştiğimi düşünüyorum tabiki daha iyi gelişmek adına önerebileceğiniz herhangi bi yiyecek litesi vb alternatifler varsa bana söylermisiniz şimdiden teşekkür ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bunu senin ile ilglinenen hocaya sorman lazım senin vucüduna göre en iyi listeyi o çıkaracaktır

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
karbonidrat ve lif ağırlıklı besinler seni emin el üste taşayacaktır

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bir personal trainer olarak her şeyi ye kardeşim ama abartmadan ye. Ve alabileceğin zararsız supplementler mevcut. Bunlardan birisi gainer tercih edebilirim daha fazla gelişmeni sağlar. Öte bir yandan creatin. Şimdi creatin denince bizim türklerde bir korku oluşuyor. Şehir efsanelerinden dönen işte kullanırsak kel kalırız yok saçımız çıkmaz gibi şeyler söylentiler var. Bu bilimsel açıdan sen creatin kullandıkdan sonra elini kafana atınca avuç avuç saç dökülmesinden bahetmiyor. Sadece genetiğinde babanda olsun amcanda olsun kelleşme varsa sen 45 yaşında kelleşceksen zaten her türlü creatin kullanınca belki 35 40 yaşında kelleşmiş olacaksın yani sadece zamandan biraz kısıyor. Herkeste de olacak diye bir şey yok bu arada. Salonda ki bir arkadaşım yıllardır kullanıyor ama hiç bir dökülme olmadı genetiğinde kelleşme olduğu halde :))

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bir personal trainer olarak her şeyi ye kardeşim ama abartmadan ye. Ve alabileceğin zararsız supplementler mevcut. Bunlardan birisi gainer tercih edebilirim daha fazla gelişmeni sağlar. Öte bir yandan creatin. Şimdi creatin denince bizim türklerde bir korku oluşuyor. Şehir efsanelerinden dönen işte kullanırsak kel kalırız yok saçımız çıkmaz gibi şeyler söylentiler var. Bu bilimsel açıdan sen creatin kullandıkdan sonra elini kafana atınca avuç avuç saç dökülmesinden bahetmiyor. Sadece genetiğinde babanda olsun amcanda olsun kelleşme varsa sen 45 yaşında kelleşceksen zaten her türlü creatin kullanınca belki 35 40 yaşında kelleşmiş olacaksın yani sadece zamandan biraz kısıyor. Herkeste de olacak diye bir şey yok bu arada. Salonda ki bir arkadaşım yıllardır kullanıyor ama hiç bir dökülme olmadı genetiğinde kelleşme olduğu halde :))
Konu hakkında çok teşekkür ederim uyguna beni geliştirebilmeme yardımcı olcak grainer varsa pahalı olmaması şartıyla link bırakırsan sevinirim

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Herkes genelde yulaf tavsiye eder evet gerçekten çok iyi oluyor fakat dozunu kaçırmamak lazım profesyonel değilim ama gittiğim zamanlar zayıftım gitmeden 2 saat önce hep karbonhidrat fırında patates pilav makarna tarzı şeyler yiyordum geldikten 1 buçuk saat sonrada aynısını yapıyordum kendimi yorgun hissettiğim geceler çok kyomadan yulaf yiyordum bal muz süt karışık tatlandırmalı karbonhidrata asılman iyi olur eğer zayıfsan vücudun oturur yavaşça bir arkadaş ton balığı demiş o da çok güzel oluyor salatayla

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
eğer ki yağsız bir vücut istiyorsan özenli olarak yağsız yemekler yemeni öneririm protein için balık vs. çok nadir yemeni öneririm bol bol tavuk ve pilav tavuğuda göğüs sçersen en mantıklısı olur senin için .

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eğer paran varsa herhangi bir et türü eğer yoksa pirinç yulaf vb karbonhidratlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben full tavuk ve yağsız pilav yiyordum. Öğlenleri de 2 adet yumurta içiyordum. Çok etkisi oluyor.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Özellikle yağsız tavuk ve balık yemeye bak dostum duzenli olarak azar azar protein tozu ile düzenli olarak besin aldın mı çok kaliteli kas yaparsın
Azar azar,dengeli bir şekilde ama ama protein agirlikli besleniyorsan çayda,çorbada şeker kullanmayacaksın

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
balık tavuk göğüsü felan hep iş yapar kardeşim

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
beyaz et kırmızı et tavuk pilav yumurta yulaf başka bişeye gerek yok BAS

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ben fittnes e gidiyorum fakat zamanla iyi geliştiğimi düşünüyorum tabiki daha iyi gelişmek adına önerebileceğiniz herhangi bi yiyecek litesi vb alternatifler varsa bana söylermisiniz şimdiden teşekkür ederim.
kanka ne bulursan ye bence oyle kalori hesabı falan yapma kusana kadar ye

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Burda sana verebileceğim tek cevap herşeyi vücudunun ihtiyacı olduğu kadar alıp düzenli olarak spora devam etmen. Şunu ye bunu yap demek görmediğim bir hedef tahtasına dart atmak gibi olacak. Antrenmanda ne yakıyorsun? Bulking mi yapıyorsun define mi olmaya çalışıyorsun? Antrenmanların ne düzeyde? Hedefin ne? Bu sorulara göre kendine en uygun beslenme rutinini oluşturmalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...