Sporda gelişmek için yiyecek önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Benim eski spor programımda çoğunlukla tavuklu makarna vardı belki işine yarar

Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Protein ve karbonat ağırlıklı yiyecekler.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kalori açığı oluşturarak beslenmelisin ama öncelikle b6 ve b12 vitaminlerine önem vermelisin protein ve karbonhidrat olayını ise kilona göre dengelemelisin

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
tavuklu pilav yulaf ezmesi ve makarna iş görür bunlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yulaf, fıstık ezmesi eklediğinde kahvaltına gelişimi hissedersin diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Diyetisyene gidiyosan ona sormanı öneririm ya da internetten araştır önercek olursam yeşillik yiyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hocam neyin eksik neyin baskın beslenmen nasıl bunları bilmeden yorum yapamayız yapsakta yanlış olabilir senin için bana net bir yanıt verirsen yardımcı olabilirim.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bir personal trainer olarak her şeyi ye kardeşim ama abartmadan ye. Ve alabileceğin zararsız supplementler mevcut. Bunlardan birisi gainer tercih edebilirim daha fazla gelişmeni sağlar. Öte bir yandan creatin. Şimdi creatin denince bizim türklerde bir korku oluşuyor. Şehir efsanelerinden dönen işte kullanırsak kel kalırız yok saçımız çıkmaz gibi şeyler söylentiler var. Bu bilimsel açıdan sen creatin kullandıkdan sonra elini kafana atınca avuç avuç saç dökülmesinden bahetmiyor. Sadece genetiğinde babanda olsun amcanda olsun kelleşme varsa sen 45 yaşında kelleşceksen zaten her türlü creatin kullanınca belki 35 40 yaşında kelleşmiş olacaksın yani sadece zamandan biraz kısıyor. Herkeste de olacak diye bir şey yok bu arada. Salonda ki bir arkadaşım yıllardır kullanıyor ama hiç bir dökülme olmadı genetiğinde kelleşme olduğu halde :))
kankam güzel yazmışsın fakat sedantel bir bireyse eğer arkadaşımız ve ya spora başlayalı daha 3-4 aylık bir süreç geçmişse gainer şuan için gereksiz olacak gainer almadan önce kilosuna göre zayıf ve kilolu oluşundan yola çıkarak bi beslenme diyeti oluşturması lazım şuan gainer alması evet yardımcı olacak ama gainer almadan zaten güzel gelişecek. Yani tabi kendi tercihi olur normalde biz hemen gainerları önermiyoruz ama ısrar ederlerse dediğin gibi takviyeleri kullanabilir.

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yarım kilo fileto, pirinç. Günün tüm öğünü bunu yap ve karın kasın var.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kilo durumuına göre takviye alabilirsin, protein tozu kullanmanı tavsiye edebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...