- Konuyu başlatan
Uzman Üye
Bunu genelikle spordan 1 saat önce ve spordan gelince uyguluyorum evet bu formda başarlı bi form yazısı sağoluntavuk pilav
Bunu genelikle spordan 1 saat önce ve spordan gelince uyguluyorum evet bu formda başarlı bi form yazısı sağoluntavuk pilav
Makarnayı bilmem de pilava ve tavuğa da hayır diyemem.Benim eski spor programımda çoğunlukla tavuklu makarna vardı belki işine yarar
protein tozu için bir grup çok iyi bir grup faydasız diyor insanlarda kararsız durumdaToz kullansammı git gel arasındayım
kankam güzel yazmışsın fakat sedantel bir bireyse eğer arkadaşımız ve ya spora başlayalı daha 3-4 aylık bir süreç geçmişse gainer şuan için gereksiz olacak gainer almadan önce kilosuna göre zayıf ve kilolu oluşundan yola çıkarak bi beslenme diyeti oluşturması lazım şuan gainer alması evet yardımcı olacak ama gainer almadan zaten güzel gelişecek. Yani tabi kendi tercihi olur normalde biz hemen gainerları önermiyoruz ama ısrar ederlerse dediğin gibi takviyeleri kullanabilir.bir personal trainer olarak her şeyi ye kardeşim ama abartmadan ye. Ve alabileceğin zararsız supplementler mevcut. Bunlardan birisi gainer tercih edebilirim daha fazla gelişmeni sağlar. Öte bir yandan creatin. Şimdi creatin denince bizim türklerde bir korku oluşuyor. Şehir efsanelerinden dönen işte kullanırsak kel kalırız yok saçımız çıkmaz gibi şeyler söylentiler var. Bu bilimsel açıdan sen creatin kullandıkdan sonra elini kafana atınca avuç avuç saç dökülmesinden bahetmiyor. Sadece genetiğinde babanda olsun amcanda olsun kelleşme varsa sen 45 yaşında kelleşceksen zaten her türlü creatin kullanınca belki 35 40 yaşında kelleşmiş olacaksın yani sadece zamandan biraz kısıyor. Herkeste de olacak diye bir şey yok bu arada. Salonda ki bir arkadaşım yıllardır kullanıyor ama hiç bir dökülme olmadı genetiğinde kelleşme olduğu halde)