Sporda gelişmek için yiyecek önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
tavuk pilav soda bol bol meyve diyebiliyorum

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben Genelde Bol Bol Et Yerim. Tedariğimde Köydür. Yani Ne Bileyim Tatlı Ve Yağ'a Olabildiğince Kaçındığım Şeyler Bundan. Annem Sağolsun Etin Yağını Süzüyor Benim İçin. Leziz Duruyor. Ama Tuzdan Kaçınmayın Günde 1Gr Tuz Vücut İçin Yeterlidir.

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yulaf öneriyorum dostum eğer benim gibi yulaf yiyemiyorsan tadı hoşuna gitmiyorsa tarif veriyim hemen, 2 yumurta 100 gr un haline getirilmiş yulaf, yarım çay bardağı süt ve en önemlisi tatlandırıcı ben kurabiye aromalı toz tatlandırıcı kullanıyorum (ölçüleri kendine göre arttırabilirsin) şimdi içine muz falan koy diyecem muzun fiyatı almış başını gitmiş o yüzden söylemedim.

Dibe vurmadan özgür olamazsın
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Etli pilav, lapa pilav, yağsız salata, meyve sebze ye sonra bol su iç bide dahada gelişmek istiyorsan yemek dışında fazla uyu yani 6 saat uyuyorsan 10 saat uyu eğer vaktin varsa ve en önemli beyaz tavuk ve kırmızı et ye mümkünse (yağsız)

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ucuz yoldan ve bol protein kaynağından dolayı tavuk göğsü, onun haricinde antrenman yaparken kaslarını olabildiğince zorlamak ve karbonhidrat takviyesini eksik etmemek kardeşim.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şırdan gömüyom şuan 90 kiloyum ama hayvan gibi kaslarım belli 3 yıldır spora gidiyom hergün şırdan yiyom nerdeyse :D

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yulaf protein içeren besinler tüketmelisin karbonhidratı az tüketmelisin yağlanma olmaması için

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hem kilo alıp hem spor ile kasa donusturebilecegin

tavuklu pilav (şu an 3. tabağı yiyorum)
yulaf
yumurta
muz
lor peyniri
kırmızı et

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Şimdi Protein ve Lif değeri yüksek yiyecekler tercih etmelisin. Bunların başında Yumurta, Yulaf, Haşlanmış Pirinç, Tavuk, Balık gelir. Sakatatlardan uzak dur protein değeri yüksek bile olsa salam, sucuk gibi.

МОЯ ЖИЗНЬ МОИ ПРАВИЛА
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
yulaf ve tavuk pilav

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ben fittnes e gidiyorum fakat zamanla iyi geliştiğimi düşünüyorum tabiki daha iyi gelişmek adına önerebileceğiniz herhangi bi yiyecek litesi vb alternatifler varsa bana söylermisiniz şimdiden teşekkür ederim.
Fitness daki hocaya sormak daha mantıklı hocam

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam yemek programı kilonuza boyunuza göre çok değişir ancak en çok tavuk yumurta pilav vb tüketmeniz lazım

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben Mercimek keşfettim gerçektende faydasını gördüm denemeni tavsiye ederim. Günde 250 gram mercimek yiyom omuzlarım fena oldu

Video Editörü
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Herkes pilav tavuk diyor bir de yulaf abi sporcu isen lezzetden mahrum kalıyorsun ama yani vücudun da ferrariye dönüşüyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Tavuk göğüsü,yulaf ve protein ağırlıklı besinler tüketmeni öneririm içinde protein fazla olan besnler tercih rt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...