Uzman Üye
Konu hakkında çok teşekkür ederim uyguna beni geliştirebilmeme yardımcı olcak grainer varsa pahalı olmaması şartıyla link bırakırsan sevinirimbir personal trainer olarak her şeyi ye kardeşim ama abartmadan ye. Ve alabileceğin zararsız supplementler mevcut. Bunlardan birisi gainer tercih edebilirim daha fazla gelişmeni sağlar. Öte bir yandan creatin. Şimdi creatin denince bizim türklerde bir korku oluşuyor. Şehir efsanelerinden dönen işte kullanırsak kel kalırız yok saçımız çıkmaz gibi şeyler söylentiler var. Bu bilimsel açıdan sen creatin kullandıkdan sonra elini kafana atınca avuç avuç saç dökülmesinden bahetmiyor. Sadece genetiğinde babanda olsun amcanda olsun kelleşme varsa sen 45 yaşında kelleşceksen zaten her türlü creatin kullanınca belki 35 40 yaşında kelleşmiş olacaksın yani sadece zamandan biraz kısıyor. Herkeste de olacak diye bir şey yok bu arada. Salonda ki bir arkadaşım yıllardır kullanıyor ama hiç bir dökülme olmadı genetiğinde kelleşme olduğu halde)
Konu hakkında çok teşekkür ederim uyguna beni geliştirebilmeme yardımcı olcak grainer varsa pahalı olmaması şartıyla link bırakırsan sevinirim
kanka ne bulursan ye bence oyle kalori hesabı falan yapma kusana kadar yeBen fittnes e gidiyorum fakat zamanla iyi geliştiğimi düşünüyorum tabiki daha iyi gelişmek adına önerebileceğiniz herhangi bi yiyecek litesi vb alternatifler varsa bana söylermisiniz şimdiden teşekkür ederim.
Toz kullansammı git gel arasındayımkanka ne bulursan ye bence oyle kalori hesabı falan yapma kusana kadar ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?