☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Meslek sırrı diyelimalta o videoyu nası koyuyosunuz![]()
Gif koyuyorsun dostum
Meslek sırrı diyelimalta o videoyu nası koyuyosunuz![]()
çok güzel duruyor yawMeslek sırrı diyelim
Gif koyuyorsun dostum
♥♥♥
Günde en az 20 kişi soruyor nasıl yapıyorsunuz diye tek tek tane tane anlatıyorum anlamayınca team le bağlanıp yaptırıyolarçok güzel duruyor yaw![]()
yaparmısın banada seninkinden isitom üsteki gifden fknmsdfsadfmasdfşlsdamf yada özel açarsan bi anlat yapabilirsem yapiimGünde en az 20 kişi soruyor nasıl yapıyorsunuz diye tek tek tane tane anlatıyorum anlamayınca team le bağlanıp yaptırıyolar![]()
çok kolay aslında
♥♥♥
Zaten pp fotoğrafını nasıl yaptıysan imza bölümünüde o şekilde koyabilirsin dostumyaparmısın banada seninkinden isitom üsteki gifden fknmsdfsadfmasdfşlsdamf yada özel açarsan bi anlat yapabilirsem yapiim![]()
TEŞEKKÜR EDERİM BAK YAPTIM :dZaten pp fotoğrafını nasıl yaptıysan imza bölümünüde o şekilde koyabilirsin dostum
♥♥♥
yok yanıtla var boşluk bırak bide yazkanka takılıyorum valla öyle lol oynuyordum westte delirdim maçta çıktım şimdi :;D
istanbul ismim ural kanka iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor hayat istanbulun neresi
iyidir kardeşim güzellik çok şükür nerelisin nerde taşıyorsunnasılsın
hoş buldumm bu alttaki yazıyı nasıl yapıyorsun kanka otomatik mi
as hoşgeldin kankbnde yeniym kanka selamn aleykm
ahah köy gibisi varmı be ne rezilligi oraların topragını öpecen özledim bedün köyden geldim 12 dönüm patatese damlama çektik amele gibi yandım. rezillik rezillik
ahah köy gibisi varmı be ne rezilligi oraların topragını öpecen özledim be
SelaaaaamkeeArkadaşlar uzun zamandır buralardayım fakat hiç yorumlara vs katılmıyordum bi sohbet edelim muhabbet edelim hadi gelin![]()
![]()