Tesellinize ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar en yakın arkadaşım ve yakın arkadaşım olsa da 2.5 senedir sevdiğim kız çıkmaya başlamış :') kendimi nası teselli edebilirim (konu yanlış yerde mi bilmiyorum yanlış açtıysam pardon)

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
onu sevdiğini bilmiyorsa onu suçlayamasısn ve 2,5 sene bi kız sevilir mi olum gidersin açılırsın

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
onu sevdiğini bilmiyorsa onu suçlayamasısn ve 2,5 sene bi kız sevilir mi olum gidersin açılırsın
ya ilk başlarda açıldım 2 kere red yedim ama bilmiyorum hala seviyorum ne yapayım ve çocuğu asla suçlayamam ama ben yıkıldım

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanak tam anlamadım en yakın arkadaşınla sevdiğin kız mı çıkıyor?

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
unut ve uzaklaş başka yapacak birşeyin yok

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
En yakın arkadaşını bir kız için bırakma ama tabi ona da mesafeli ol derim giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum boşver o kızdan hayır gelmez 2 kere red yedim diyorsun arkasından ağıt yakmaya gerek yok kendini üzme yeter

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
unut gitsin kardeşim bir sürü kız var saplantılı olmaya gerek yok kendine hobiler edin başka şeylerle ilgilen geçiyor zamanla merak etme

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
en yakın arkadaş kardeşim diye birşey yoktur dostum ben bunu sana söyliyeyim ve emin ol 2sinide sil ve onları aklında yokedişinin hazzını sonsuza kadar yaşayarak bu acıya son ver başka birşey demiyorum.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Demesi kolay, ama unutmayı denemelisin yapacak bir şey yok. Daha genç adamsın, o vatandaş seni kaybettiğine üzülsün elbette önüne daha iyi kızlar çıkacaktır yıkılma.

• Haha
Tepkiler: L4G
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
eğer en yakın arkadaşın biliyorsa kızı sevdiğini o zaman o arkadaşını da sil. ama bilmiyorsa yapacak bişey yok gözüm görmesin gönlüm katlanmaz diyorsan arkadaşlığı bırak unut gitsin 2sini de

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bu olay başıma geldi knkm dost dediğim kişiden adeta hançer yedim malesefki kızı 4 sene unutamadım şimdi mutluyum unut ve senelerini benim gibi harap etme

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
takma dostum benim 9 aylık sevgilim aldattı hayatımın aşkı sanıyordum geçiyor merak etme..

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Genellikle erkekler bu tür olayların aralarında olmasına izin vermez özellikle kızların aralarını bozmaması lazım 2.5 yıldır seviyorsan ve arkadaşın bunun bilincindeyse kesinlikle yaptığı ayıp ikiside seni hak etmiyor dostum seni üzmelerine izin verme sakın moralini bozma kendileri kaybeder.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanka en yakın arkadaşın biliyor muydu peki kızı sevdiğini
galiba evet
En yakın arkadaşını bir kız için bırakma ama tabi ona da mesafeli ol derim giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver.
aldırmaa deli gönlüüüğm
Dostum boşver o kızdan hayır gelmez 2 kere red yedim diyorsun arkasından ağıt yakmaya gerek yok kendini üzme yeter
deniyorum be :)
unut gitsin kardeşim bir sürü kız var saplantılı olmaya gerek yok kendine hobiler edin başka şeylerle ilgilen geçiyor zamanla merak etme
zamana bırakıyoruz o zaman hacı
en yakın arkadaş kardeşim diye birşey yoktur dostum ben bunu sana söyliyeyim ve emin ol 2sinide sil ve onları aklında yokedişinin hazzını sonsuza kadar yaşayarak bu acıya son ver başka birşey demiyorum.
abi yurtta kalıyorum ben hani silme gibi bir durumum yok en yakın arkadaşım dediğim çocuğu aynı odadayız ve sana temin ederim yaklaşık 1 dönem falan beraber yattık
Demesi kolay, ama unutmayı denemelisin yapacak bir şey yok. Daha genç adamsın, o vatandaş seni kaybettiğine üzülsün elbette önüne daha iyi kızlar çıkacaktır yıkılma.
yıkılmamaya çalışacağım be usta
takma dostum benim 9 aylık sevgilim aldattı hayatımın aşkı sanıyordum geçiyor merak etme..
zamanla geçcek diyoruz o zaman
Genellikle erkekler bu tür olayların aralarında olmasına izin vermez özellikle kızların aralarını bozmaması lazım 2.5 yıldır seviyorsan ve arkadaşın bunun bilincindeyse kesinlikle yaptığı ayıp ikiside seni hak etmiyor dostum seni üzmelerine izin verme sakın moralini bozma kendileri kaybeder.
ben saldım galiba bunları kendi hallerinde takılsınlar ikisiyle de eskisi gibi olmaz bu zamandan sonra

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
galiba evet

aldırmaa deli gönlüüüğm

deniyorum be :)

zamana bırakıyoruz o zaman hacı
Post automatically merged:

abi yurtta kalıyorum ben hani silme gibi bir durumum yok en yakın arkadaşım dediğim çocuğu aynı odadayız ve sana temin ederim yaklaşık 1 dönem falan beraber yattık

yıkılmamaya çalışacağım be usta

zamanla geçcek diyoruz o zaman

ben saldım galiba bunları kendi hallerinde takılsınlar ikisiyle de eskisi gibi olmaz bu zamandan sonra
Dostum ikisiyle de iletişimi kes böyle kazık atan arkadaş olmaz ben bi kızı sevdim kız arkadaşımı sevdi arkadaşım da kızdan hoşlanıyordu ama benim sevdiğimi bildiği için sildi kızı gerçek dostluk böyle olur

Farzetki Bu Aşkı Yaşamadık Hiç
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
benim 1 yıllık eski sevgilimi ben ayrıldıktan sonra kızın da adiliği yüzünden beraber oldular bu haytta kimseye güvenme

Üye
9 HİZMET YILI
2 kere red etmiş seni o kızdan sana hayır gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...