ya ilk başlarda açıldım 2 kere red yedim ama bilmiyorum hala seviyorum ne yapayım ve çocuğu asla suçlayamam ama ben yıkıldımonu sevdiğini bilmiyorsa onu suçlayamasısn ve 2,5 sene bi kız sevilir mi olum gidersin açılırsın
evetkanak tam anlamadım en yakın arkadaşınla sevdiğin kız mı çıkıyor?
kanka en yakın arkadaşın biliyor muydu peki kızı sevdiğini
galiba evetkanka en yakın arkadaşın biliyor muydu peki kızı sevdiğini
aldırmaa deli gönlüüüğmEn yakın arkadaşını bir kız için bırakma ama tabi ona da mesafeli ol derim giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver.
deniyorum beDostum boşver o kızdan hayır gelmez 2 kere red yedim diyorsun arkasından ağıt yakmaya gerek yok kendini üzme yeter
zamana bırakıyoruz o zaman hacıunut gitsin kardeşim bir sürü kız var saplantılı olmaya gerek yok kendine hobiler edin başka şeylerle ilgilen geçiyor zamanla merak etme
abi yurtta kalıyorum ben hani silme gibi bir durumum yok en yakın arkadaşım dediğim çocuğu aynı odadayız ve sana temin ederim yaklaşık 1 dönem falan beraber yattıken yakın arkadaş kardeşim diye birşey yoktur dostum ben bunu sana söyliyeyim ve emin ol 2sinide sil ve onları aklında yokedişinin hazzını sonsuza kadar yaşayarak bu acıya son ver başka birşey demiyorum.
yıkılmamaya çalışacağım be ustaDemesi kolay, ama unutmayı denemelisin yapacak bir şey yok. Daha genç adamsın, o vatandaş seni kaybettiğine üzülsün elbette önüne daha iyi kızlar çıkacaktır yıkılma.
zamanla geçcek diyoruz o zamantakma dostum benim 9 aylık sevgilim aldattı hayatımın aşkı sanıyordum geçiyor merak etme..
ben saldım galiba bunları kendi hallerinde takılsınlar ikisiyle de eskisi gibi olmaz bu zamandan sonraGenellikle erkekler bu tür olayların aralarında olmasına izin vermez özellikle kızların aralarını bozmaması lazım 2.5 yıldır seviyorsan ve arkadaşın bunun bilincindeyse kesinlikle yaptığı ayıp ikiside seni hak etmiyor dostum seni üzmelerine izin verme sakın moralini bozma kendileri kaybeder.
Dostum ikisiyle de iletişimi kes böyle kazık atan arkadaş olmaz ben bi kızı sevdim kız arkadaşımı sevdi arkadaşım da kızdan hoşlanıyordu ama benim sevdiğimi bildiği için sildi kızı gerçek dostluk böyle olurgaliba evet
aldırmaa deli gönlüüüğm
deniyorum be
zamana bırakıyoruz o zaman hacı
Post automatically merged:
abi yurtta kalıyorum ben hani silme gibi bir durumum yok en yakın arkadaşım dediğim çocuğu aynı odadayız ve sana temin ederim yaklaşık 1 dönem falan beraber yattık
yıkılmamaya çalışacağım be usta
zamanla geçcek diyoruz o zaman
ben saldım galiba bunları kendi hallerinde takılsınlar ikisiyle de eskisi gibi olmaz bu zamandan sonra