Tesellinize ihtiyacım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥HarKesH♥
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Sadece Yorum Olsun Die Burda Değilim Öncelikle Onu Belirtmek İsterim Sonrasında Şöyle Başlamak İsterim Çok Hassas Bir Konu Ve Olay İçerisindesin Bu Durumda Kendini Avutman Yada Alttan Alman Gerçekten Zor Ki Her İnsan Yaşayabiliyor Aynı Şeyleri Yani Demem Oki Teselliyi Geçtim Yaklaşma Bile Ne Arkadaşına Ne Eski Sevgiline Biliorum Zor Yaşanmışlıklar Var Ama En Doğrusu Bu Olur Gönül Bu Ne Zaman Kimi Benimseyeceği Belli Olmaz Ama O Kız Seni Gerçekten Sevmemişki En Yakından Arkadaşına Bile Duygu Beslemiş Ki Bu Zaten Herşeyin Cevabı Sende Fazla Yaranı Deşmeden Düşünmeden Hayatına Bakacaksın

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Gönül işlerinde bir haklı bulmak zordur dostum. Burda kabahat sende 2.5 yıl diyorsun ve bu süre boyunca kendini açamamışsın anladığım kadarıyla. Bu durumda yemeyenin malını yerler mantığıyla bakman gerekiyor. Fakat her işte bir hayır vardır, evlenmeyi düşünmediğin kimse için üzülmeye değmez. Kaç yaşındasın daha kaç kişi gelicek geçicek hayatından...

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Elden Bir Şey Gelmez Hayatında Daha İyi Birileri Çıkar Karşına

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum ikisiyle de iletişimi kes böyle kazık atan arkadaş olmaz ben bi kızı sevdim kız arkadaşımı sevdi arkadaşım da kızdan hoşlanıyordu ama benim sevdiğimi bildiği için sildi kızı gerçek dostluk böyle olur
silicem galiba reis kalbimi kırdı ikisi de :/
benim 1 yıllık eski sevgilimi ben ayrıldıktan sonra kızın da adiliği yüzünden beraber oldular bu haytta kimseye güvenme
güvendiğim son iki insanı da kaybettim
2 kere red etmiş seni o kızdan sana hayır gelmez
o da doğru :/
Post automatically merged:

Sadece Yorum Olsun Die Burda Değilim Öncelikle Onu Belirtmek İsterim Sonrasında Şöyle Başlamak İsterim Çok Hassas Bir Konu Ve Olay İçerisindesin Bu Durumda Kendini Avutman Yada Alttan Alman Gerçekten Zor Ki Her İnsan Yaşayabiliyor Aynı Şeyleri Yani Demem Oki Teselliyi Geçtim Yaklaşma Bile Ne Arkadaşına Ne Eski Sevgiline Biliorum Zor Yaşanmışlıklar Var Ama En Doğrusu Bu Olur Gönül Bu Ne Zaman Kimi Benimseyeceği Belli Olmaz Ama O Kız Seni Gerçekten Sevmemişki En Yakından Arkadaşına Bile Duygu Beslemiş Ki Bu Zaten Herşeyin Cevabı Sende Fazla Yaranı Deşmeden Düşünmeden Hayatına Bakacaksın
dediklerinde tamamen haklısın bunları yapmam gerekiyo ama yapamıyorum be uykumdan ödün vermeyen ben yatağa yatarken kafam yastığa değmeden uyuyan ben dün hiçbir şey yapmamama rağmen 3 saat anca uyuyabildim aga üstüne rüyamda gördüm sarılıp fotoğraf atıyorlardı bana gözümün önüne geliyo dayanamıyorum ya :(
Gönül işlerinde bir haklı bulmak zordur dostum. Burda kabahat sende 2.5 yıl diyorsun ve bu süre boyunca kendini açamamışsın anladığım kadarıyla. Bu durumda yemeyenin malını yerler mantığıyla bakman gerekiyor. Fakat her işte bir hayır vardır, evlenmeyi düşünmediğin kimse için üzülmeye değmez. Kaç yaşındasın daha kaç kişi gelicek geçicek hayatından...
ya ben aslında açıldım ve kız sana karşı bişey hissetmiyorum seni arkadaşım olarak görüyorum şeklinde nazik bir şekilde reddetti ama ben vaz geçemedim hala seviyorum ve açılmak da istiyodum ama arkadaşız hala gene red yerim diye korktum ve dediğin gibi oldu yemeyenin malını yerler.
Elden Bir Şey Gelmez Hayatında Daha İyi Birileri Çıkar Karşına
şu zamana kadar hayatımda karşıma çıkan en iyi kişiydi :/

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bu saatten sonra unutmaya ve önüne bakmaya odaklanmalısın teselli aramak seni daha kötü yapar.
boş saatlerini doldur aklına gelmeyecek şekilde aktivite yap zamanla alışıyorsun veya vazgeçiyorsun mümkünse yeni insanlarla tanış

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
forget it, bro, there are a lot of girls, no need to be obsessed, take hobbies for yourself, take care of other things, don't worry over time

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bu saatten sonra unutmaya ve önüne bakmaya odaklanmalısın teselli aramak seni daha kötü yapar.
boş saatlerini doldur aklına gelmeyecek şekilde aktivite yap zamanla alışıyorsun veya vazgeçiyorsun mümkünse yeni insanlarla tanış
aga boş vakitlerimde dizi izliyodum kızın önerdiği diziyi lol oynuyodum her fırsatta kıza yazdıgım bi lol ben galiba hayatımda biraaz fazla yer vermişim kıza :/
Adamı döv kızı kap bukadar basit
aga dur daha o kadar değil alwşfkafjwa
forget it, bro, there are a lot of girls, no need to be obsessed, take hobbies for yourself, take care of other things, don't worry over time
I'm trying thanks for suggestion bro :)

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
aga boş vakitlerimde dizi izliyodum kızın önerdiği diziyi lol oynuyodum her fırsatta kıza yazdıgım bi lol ben galiba hayatımda biraaz fazla yer vermişim kıza :/

dediğim gibi vakitlerini bir şeye aktarmaya çalış zamanla unutuyorsun veya alışıyorsun bende yaşadım bu aşk meşk mevzularını ve en az üzüntü ile atlatıyorum şuan :)

Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
knk 2 .5 senedir kızmı sevilir git de seni seviyorum korkma

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
If he does not know, it is not his fault, but you should talk with her and explain your feelings

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
knk 2 .5 senedir kızmı sevilir git de seni seviyorum korkma
aga kız artık en yakın arkadaşımla çıkıyo nası diyim
dediğim gibi vakitlerini bir şeye aktarmaya çalış zamanla unutuyorsun veya alışıyorsun bende yaşadım bu aşk meşk mevzularını ve en az üzüntü ile atlatıyorum şuan :)
dikkatimi başka şeylere odaklamaya çalışıyorum artık ya
Post automatically merged:

açılmamak senin sorununn
kanka biliyorum benim hatam da korktum ne yalan söyliyim bi red daha yemekten korktum daha da açıklamam gerekirse kızı kaybetmekten korktum
If he does not know, it is not his fault, but you should talk with her and explain your feelings
I know but I guess it's too late now ..

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
en iyisi ikisini de hayatından çıkar uzak durmaya çalış yoksa her gördüğünde daha da kötü olursun.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
en iyisi ikisini de hayatından çıkar uzak durmaya çalış yoksa her gördüğünde daha da kötü olursun.
aga normalde buluşucaktık bu gün tüm arkadaş grubu toplanıcaktık hatta o yakın arkadaşım dediğim çocuk annemi aradı onla falan konuştu annem göndermek istemedi virüs kötü durumda diye sonuçta gidiş geliş 6 tane araç değiştireceğim izin vermediği için çok sinirlenmiştim ama iyi ki vermemiş izin vermiş olsa ve karşımda öyle sarılsalar biterdim gene bittim yıkıldım ama çok kötü olurdum ve ikisini de hayatımdan çıkaramam galiba yurtta kalıyorum ve o çocuk benim çok yakın arkadaşım nerden baksan sürekli beraberiz

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
dostum onlar seni kaybetmiş haketmiyorlar seni demekki sen daha iyilerine layıksın .

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Üye
5 HİZMET YILI
dostum uğuruna üzülünmeyecek insanlar için ağıt yakmak çok boş bir şeydir zaten verdiğin değeri hak etselerdi böyle bir şey yapmazlardı o yüzden hiç kafana takmamanı öneririm

Üye
8 HİZMET YILI
knk bende yaşadım unut gitsin geçmişte kalan geçmişte kalsın üzme kendini bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...