♥HarKesH♥
Onaylı Üye
silicem galiba reis kalbimi kırdı ikisi de :/Dostum ikisiyle de iletişimi kes böyle kazık atan arkadaş olmaz ben bi kızı sevdim kız arkadaşımı sevdi arkadaşım da kızdan hoşlanıyordu ama benim sevdiğimi bildiği için sildi kızı gerçek dostluk böyle olur
güvendiğim son iki insanı da kaybettimbenim 1 yıllık eski sevgilimi ben ayrıldıktan sonra kızın da adiliği yüzünden beraber oldular bu haytta kimseye güvenme
o da doğru :/2 kere red etmiş seni o kızdan sana hayır gelmez
dediklerinde tamamen haklısın bunları yapmam gerekiyo ama yapamıyorum be uykumdan ödün vermeyen ben yatağa yatarken kafam yastığa değmeden uyuyan ben dün hiçbir şey yapmamama rağmen 3 saat anca uyuyabildim aga üstüne rüyamda gördüm sarılıp fotoğraf atıyorlardı bana gözümün önüne geliyo dayanamıyorum yaSadece Yorum Olsun Die Burda Değilim Öncelikle Onu Belirtmek İsterim Sonrasında Şöyle Başlamak İsterim Çok Hassas Bir Konu Ve Olay İçerisindesin Bu Durumda Kendini Avutman Yada Alttan Alman Gerçekten Zor Ki Her İnsan Yaşayabiliyor Aynı Şeyleri Yani Demem Oki Teselliyi Geçtim Yaklaşma Bile Ne Arkadaşına Ne Eski Sevgiline Biliorum Zor Yaşanmışlıklar Var Ama En Doğrusu Bu Olur Gönül Bu Ne Zaman Kimi Benimseyeceği Belli Olmaz Ama O Kız Seni Gerçekten Sevmemişki En Yakından Arkadaşına Bile Duygu Beslemiş Ki Bu Zaten Herşeyin Cevabı Sende Fazla Yaranı Deşmeden Düşünmeden Hayatına Bakacaksın
ya ben aslında açıldım ve kız sana karşı bişey hissetmiyorum seni arkadaşım olarak görüyorum şeklinde nazik bir şekilde reddetti ama ben vaz geçemedim hala seviyorum ve açılmak da istiyodum ama arkadaşız hala gene red yerim diye korktum ve dediğin gibi oldu yemeyenin malını yerler.Gönül işlerinde bir haklı bulmak zordur dostum. Burda kabahat sende 2.5 yıl diyorsun ve bu süre boyunca kendini açamamışsın anladığım kadarıyla. Bu durumda yemeyenin malını yerler mantığıyla bakman gerekiyor. Fakat her işte bir hayır vardır, evlenmeyi düşünmediğin kimse için üzülmeye değmez. Kaç yaşındasın daha kaç kişi gelicek geçicek hayatından...
şu zamana kadar hayatımda karşıma çıkan en iyi kişiydi :/Elden Bir Şey Gelmez Hayatında Daha İyi Birileri Çıkar Karşına
aga boş vakitlerimde dizi izliyodum kızın önerdiği diziyi lol oynuyodum her fırsatta kıza yazdıgım bi lol ben galiba hayatımda biraaz fazla yer vermişim kıza :/bu saatten sonra unutmaya ve önüne bakmaya odaklanmalısın teselli aramak seni daha kötü yapar.
boş saatlerini doldur aklına gelmeyecek şekilde aktivite yap zamanla alışıyorsun veya vazgeçiyorsun mümkünse yeni insanlarla tanış
aga dur daha o kadar değil alwşfkafjwaAdamı döv kızı kap bukadar basit
I'm trying thanks for suggestion broforget it, bro, there are a lot of girls, no need to be obsessed, take hobbies for yourself, take care of other things, don't worry over time
aga boş vakitlerimde dizi izliyodum kızın önerdiği diziyi lol oynuyodum her fırsatta kıza yazdıgım bi lol ben galiba hayatımda biraaz fazla yer vermişim kıza :/
aga kız artık en yakın arkadaşımla çıkıyo nası diyimknk 2 .5 senedir kızmı sevilir git de seni seviyorum korkma
dikkatimi başka şeylere odaklamaya çalışıyorum artık yadediğim gibi vakitlerini bir şeye aktarmaya çalış zamanla unutuyorsun veya alışıyorsun bende yaşadım bu aşk meşk mevzularını ve en az üzüntü ile atlatıyorum şuan
kanka biliyorum benim hatam da korktum ne yalan söyliyim bi red daha yemekten korktum daha da açıklamam gerekirse kızı kaybetmekten korktumaçılmamak senin sorununn
I know but I guess it's too late now ..If he does not know, it is not his fault, but you should talk with her and explain your feelings
aga normalde buluşucaktık bu gün tüm arkadaş grubu toplanıcaktık hatta o yakın arkadaşım dediğim çocuk annemi aradı onla falan konuştu annem göndermek istemedi virüs kötü durumda diye sonuçta gidiş geliş 6 tane araç değiştireceğim izin vermediği için çok sinirlenmiştim ama iyi ki vermemiş izin vermiş olsa ve karşımda öyle sarılsalar biterdim gene bittim yıkıldım ama çok kötü olurdum ve ikisini de hayatımdan çıkaramam galiba yurtta kalıyorum ve o çocuk benim çok yakın arkadaşım nerden baksan sürekli beraberizen iyisi ikisini de hayatından çıkar uzak durmaya çalış yoksa her gördüğünde daha da kötü olursun.
keşke daha iyilerine denk gelebilsem be hayatım boyunca denk geldiğim en iyi kız oydu galibadostum onlar seni kaybetmiş haketmiyorlar seni demekki sen daha iyilerine layıksın .
not necessary because I know it ..ask for an explanation
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?