Bizede bu yakışır be kral böyle düşün sevdiğimi sevdiğine kavuşturdum der kalbimize gömer s.. giderizaga açıldım açıldım da arkadaş olarak görüyorum diye red yiyince bidaha açılmaya yemedi
öyle dedim bıraktım ya o mutluysa ben de mutlu sayılırım
aga nası desem aradığım her özellik o kızda hem fiziki açıdan hem de davranış olarak bilmiyorum şu an başkasını düşünmüyorum galiba bekliyeceğim :/
Too late bro
şu an tam olarak s.. olup gitme aşamasındayımBizede bu yakışır be kral böyle düşün sevdiğimi sevdiğine kavuşturdum der kalbimize gömer s.. gideriz
Intıkam al ozaman zoruna gıdıyorsa ama bır sey fayda etmeyecek haberın olsun .dşu an tam olarak s.. olup gitme aşamasındayım
deneyeceğim teşekkürlerkanka bak bi kızın peşinden koşma kendine çeki düzen ver onun seni görmesini sağla hiç pas verme aşık olur bu arada çocuğun suçu yok çekici ol umursama
aga şu an çocukla çıkıyolar ya ondan çok aralarına girmek de istemiyorum öyle biri değilim anlayacağın ve kız çocukla çıktıklarınıa haber verdikten sonra mutlu olmak istiyorum artık falan dedi ben saldım galiba ikisini ayrılınca bi süre geçmesini bekleyip konuşcam kızla olanı biteni anlatcam sonra ister siktireder ister devam eder konuşmayaKonuşmayı kes derim bence eger keseceksende git konuş herşeyi anlat öyle kes derim bilsin babacım herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?