tyt ayt sınavı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Kanka tytde türkçenin 15. sorusunda uyudum bi uyandım sınavın bitmesine yarım saat var amscjkdasnbjk
seninkisi baya betermiş kimse umarım böyle birşeye maruz kalmaz bizim arkadaşınd a önündeki çocuk kusmuştu cocuk sınava odaklanamadım diyordu neyseki öyle bir duruma düşmedik :D

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
seninkisi baya betermiş kimse umarım böyle birşeye maruz kalmaz bizim arkadaşınd a önündeki çocuk kusmuştu cocuk sınava odaklanamadım diyordu neyseki öyle bir duruma düşmedik :D
bizim sınıfta ilk sene girdgm zaman bi cock sürekli burnunu cekiyordu yav burnu bos ama sürekli cekiyor kafam takılmıstı böyle seylere takmamayı ögrenmek lazım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka türkcesi daha zor olur sosyal bu kar bilgi olmaz matda aynı ayarda olur diyorum ben tyt msü arasındaki olay
Post automatically merged:

özgüvenli girmem lazım stres yaptgıım an patladıgım andır cok iyi biliyorum maalesef
kanka her şey olabilir iyi denemlerde türkçe den 30 sosyal den 14,5 matamatikten 15 net denden 5 net altına düşmüyorsan tamam demek ayt den de 35 40 net yaparsan olur o iş

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu sene girmediğime pişman olduğum sınavdır korona morona hikaye aşırı kolay olucak

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
2 seneliğe puanı yetipde mezuna bırakmak saçmalıktır kesinlikle mezuna kalınmamalı 2 senelik üniversite 4 senelik öncesi çok şey katar insana hemde 4 senelik üniye geçme dgs ile daha mantıklı vakitde kaybetmiş olmuyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...