- Konuyu başlatan
amaçsız mı girmiştin kank bide kacıncı girişindi .dKanka tytde türkçenin 15. sorusunda uyudum bi uyandım sınavın bitmesine yarım saat var amscjkdasnbjk
amaçsız mı girmiştin kank bide kacıncı girişindi .dKanka tytde türkçenin 15. sorusunda uyudum bi uyandım sınavın bitmesine yarım saat var amscjkdasnbjk
seninkisi baya betermiş kimse umarım böyle birşeye maruz kalmaz bizim arkadaşınd a önündeki çocuk kusmuştu cocuk sınava odaklanamadım diyordu neyseki öyle bir duruma düşmedikKanka tytde türkçenin 15. sorusunda uyudum bi uyandım sınavın bitmesine yarım saat var amscjkdasnbjk
eyvallah agam öyle yapıcam ümitsiz olmuyor vallahiÜmidini diri tut kardeşim umut herşeyin başıdır umut giderse geleceginide kendin bittirmiş olursun
Önüne güzel kız oturdu diye kızı izlemekten sınavı yapamayanlar biliyorum aslkdcnjkhadsbseninkisi baya betermiş kimse umarım böyle birşeye maruz kalmaz bizim arkadaşınd a önündeki çocuk kusmuştu cocuk sınava odaklanamadım diyordu neyseki öyle bir duruma düşmedik![]()
bizim sınıfta ilk sene girdgm zaman bi cock sürekli burnunu cekiyordu yav burnu bos ama sürekli cekiyor kafam takılmıstı böyle seylere takmamayı ögrenmek lazımseninkisi baya betermiş kimse umarım böyle birşeye maruz kalmaz bizim arkadaşınd a önündeki çocuk kusmuştu cocuk sınava odaklanamadım diyordu neyseki öyle bir duruma düşmedik![]()
2. girişim. ikisinde de Üniversiteyi de kazandımamaçsız mı girmiştin kank bide kacıncı girişindi .d
kanka her şey olabilir iyi denemlerde türkçe den 30 sosyal den 14,5 matamatikten 15 net denden 5 net altına düşmüyorsan tamam demek ayt den de 35 40 net yaparsan olur o işkanka türkcesi daha zor olur sosyal bu kar bilgi olmaz matda aynı ayarda olur diyorum ben tyt msü arasındaki olay
Post automatically merged:
özgüvenli girmem lazım stres yaptgıım an patladıgım andır cok iyi biliyorum maalesef