Valo hwid ban kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar ana kartım msi B560M PRO-VDH hwid ban yedim bazı arkadaşlar bana yardım ediyor ama dikkat et pc bozulabilir gibi uyarılar veriyorlar. Bana hwid banimi kaldırmaya yardım edecek birini arıyorum eğer arkadaş yapabilirse ona bir miktar para vereceğim fakat 0dan herseyi bana anlaticak.

Üye
4 HİZMET YILI
benimde h310 msi pro şuanki methodlar msi icin fixlendi amidwin vs çalısıyordu fixlediler ama başka anakartlarda çalısıyor diye bir kac kişiden duydum banını kaldırmadan kimseye para yolama dolandırılırsın

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kaldırıcak birini bulursan banada ulaşın

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ücretsiz spooferlar genelde çalışmıyor. Bilgisayarada zarar verebilir. Piyasada zaten çok az ücretli spoofer var. Bence ücretli spoofer almalısın

sudo apt get install NEWLIFE
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
dostum para vs vermene gerek yok bir forumdaş paylaşmıştı manuel spoof yapıyorsun forumda araştırma yap biraz bulursun konuyu

NoCtrl
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Manuel spoof nasıl oluyor varmı atabileceğin bir link ?

Üye
5 HİZMET YILI
woofer diye birşey var kodlayanlar türk değil ama ingilizcen iyiyse vs. bi sorun çıkarsa baya yardım ediyorlar ve işe yarıyor arkadaşım yapmıştı

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
woofer diye birşey var kodlayanlar türk değil ama ingilizcen iyiyse vs. bi sorun çıkarsa baya yardım ediyorlar ve işe yarıyor arkadaşım yapmıştı
Wonder bazı anakartlarda çalışmıyor para iadesi yapmiyorlar hepsi hikaye arkadaşım satin almisti

emc

Üye
4 HİZMET YILI
bedavaya bulursan banada yollayı ver :D

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kimse sana paralı spoofer paylaşmaz zaten paralı paylaşşa bile çoğunda hwid lock var msi anakartlar da paralı spooferlar dahi kaldırmayabiliyor modele göre değişir tabi senin free olarak test edebileceğin tek şey amidewin uygulamaktır konuma bakarak tüm adımları eksiksiz yaparsan kalkabilir.
https://memoryhackers.org/konular/valorant-hwid-ban-kaldirma.222629/

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
hwid banı ne yaparak yediniz acaba? hileden ise hangi hile olduğunu söylermisiniz

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hwid banı ne yaparak yediniz acaba? hileden ise hangi hile olduğunu söylermisiniz
arkadaşlarıyla elmas liginde oynarken sitedeki hile yüzünden ban yedi başka bir konusunda açıklamıştı zaten bir hesap üzerinde 3 maçtan fazla oynarsanız hwid ban yersiniz detected bi hile kullanırsanız 1-2 maçta ban yiyeceğiniz için hesap banı yersiniz yeni hesapla giriş yapabilirsiniz (report yiyeceğiniz için hesap banı muhabbeti max 24 saat sürer daha sonra riot özel olarak inceleyecektir zaten)

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
elmas liginde hile ile girip birde göstermiş mi .d ben daha altında iken takım arkadaşlarım kill alsın diye çabalıyorum :D

NoCtrl
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hwid kalkmıyor diye biliyorum ücretli bir kaç site var ama

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bios up veya down yapılmazsa bile spoof çalışmıyor genellikle

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
işi bilen birine yaptırman lazım kardeşim eğer işi bilmeyen biri yaparsa pcn elden gider

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Biostan secure boot kapatırsan işlemleri doğru yaparsan Msi anakart kullanıyorsun Amidewin yaparak %60 Oranla kaldırabilirsin Çoğu Msi da çalışmıyor
Post automatically merged:

Ben sana yaparım ama Spooferin %100 Çalışacağı garantisini veremem Gigabyte Anakart olanlara %85 Oranla yardım ederim ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...