arkadaşlar sitede bulanan hileyi kullanmak istiyorum ama çok yüklü para yatırdığım için oyuna ve 1 kere de banlandığım için (farklı bir hileden) biraz çekiniyorum açıkçası bu hileyi ben oynarken kapatsam kuzenimle giriyorum öldükten sonra onu izleyip ona adamların yerini söylesem oyuna hileyi enjekte ettiğimden kaynaklı bir ban yer miyim acaba
arkadaşlar sitede bulanan hileyi kullanmak istiyorum ama çok yüklü para yatırdığım için oyuna ve 1 kere de banlandığım için (farklı bir hileden) biraz çekiniyorum açıkçası bu hileyi ben oynarken kapatsam kuzenimle giriyorum öldükten sonra onu izleyip ona adamların yerini söylesem oyuna hileyi enjekte ettiğimden kaynaklı bir ban yer miyim acaba
kral bn baya kullandım sonra hile olduna emin oldugum bi adama cok kızdıgım için abartarak vurdum ertesi gün ban yemiştim onun dısında uzun süre hiç bi sıkıntı cıkarmadı ama bnce as hesapta deneme bi ban dalgası geliyor yoktan yere ban yersin emege yazık olur
Tam Olarak Bilmiyorum Ama Yersin Diye Düşünüyorum Eğerki Yersen Belirli Adımlar Var Forumda Bulabilirsin Bu Adımları İzleyerek HWİD banı kaldırabilirsin
Hile bir yere kadar seni koruyor fakat çok fazla report yersen sonuç olarak free bir hile yani legit oynadığın sürece her oyun bela atmadığın sürece bir sıkıntı çıkmaz zaten şuanlık undetected