sanmıyorum dikkatli kullandığın sürece bir ban atılmaz valorant farketmedikçearkadaşlar sitede bulanan hileyi kullanmak istiyorum ama çok yüklü para yatırdığım için oyuna ve 1 kere de banlandığım için (farklı bir hileden) biraz çekiniyorum açıkçası bu hileyi ben oynarken kapatsam kuzenimle giriyorum öldükten sonra onu izleyip ona adamların yerini söylesem oyuna hileyi enjekte ettiğimden kaynaklı bir ban yer miyim acaba
hile bulunduğu an ban yersin kullanmaarkadaşlar sitede bulanan hileyi kullanmak istiyorum ama çok yüklü para yatırdığım için oyuna ve 1 kere de banlandığım için (farklı bir hileden) biraz çekiniyorum açıkçası bu hileyi ben oynarken kapatsam kuzenimle giriyorum öldükten sonra onu izleyip ona adamların yerini söylesem oyuna hileyi enjekte ettiğimden kaynaklı bir ban yer miyim acaba
Hileciler ile oyuna girdiğmiz zaman onlar ban yiyince direk ban atıyormu bizede ?Böyle yapsan hemen ban yemezsin ama hep hileciler ile oynadığında sen de ban yiyebilirsin
yeme ihtimali yüksek trigger olsa daha al ama wallhack banlatır seni olmasada kuzeninihocam okumadın sanırım ya da anlayamadın ben açmıyacağım hileyi sadece öldüğümde adamların yerini arkadaşıma söyleyeceğim
Post automatically merged:
sağolasın hocam
yiyebilirsin hiçbir hilenin ban yememe ihtimali yoktur kral eğerki açıcaksan hileyi aç yan çarından gir en kötu yan çarın ban yerarkadaşlar sitede bulanan hileyi kullanmak istiyorum ama çok yüklü para yatırdığım için oyuna ve 1 kere de banlandığım için (farklı bir hileden) biraz çekiniyorum açıkçası bu hileyi ben oynarken kapatsam kuzenimle giriyorum öldükten sonra onu izleyip ona adamların yerini söylesem oyuna hileyi enjekte ettiğimden kaynaklı bir ban yer miyim acaba