knka onun için cok fazla ugrasmam ve her karakterin ya animasyonunu yada yeniden animasyon için 3d modellemesi lazım cok sıkıntılı işşu maske animasyonu ile karakterlerde oynamış olsaydı süper olrmuş yine iyi eline saglık
aslında render da sorun yaşamasam alttaki gibi logo yere düşecek ve sonra etrafı çizilecekti smoke efekti o yüzden var sonra baktım render sorun cıkardı bende oldugu kadarıyla paylaştım10 numara olmuş, ek olarak smoke efekti gereksiz olmuş
eğer kullandığı program oyuna girdiğinde arkaplanı otomatik kapatmıyorsa işlemciyi çok fazla sömürürtebrik ederim güzel olmuş ama merak ettiğim bir soru var arka planda çalışması fpsi nasıl etkiler ne yazık ki direkt teknik düşünüyorum
deneyeceğim bilmiyordum öyle bir uygulama oldugunuellerine sağlık kankacım haberin olsun diye söylüyorum wallpaper engine de bunun 5 katını yaparsın hem daha pratik hemde daha kullanışlı
Post automatically merged:
eğer kullandığı program oyuna girdiğinde arkaplanı otomatik kapatmıyorsa işlemciyi çok fazla sömürürSana Steamden 15tl ye Alabiliceğin Wallpaper Engineyi Önerebilirim Google Chrome yi Bile Açsan Arka Planın Haraketliliğini Otomatik Durdurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?