Kişiye göre değişir. Ben 2 ay oynadım sonra sıkılınca bıraktım. CS'den Valoranta geçen birisi oyunun yavaşlığı konusunda çok problem yaşıyor. Onlar için nimet oluyorBu ayarlarda oynanır mı? Denemek istiyorum.
Çok basit. Görüntü kısmına giriyorsun tekrardan Tam ekran'a alıp istediğin çözünürlüğü seçiyorsun eski haline dönüyorBeğenmezsek geri nasıl alacağız ?
Anlayamadım bu dediğinizi, aylarca immo eloda kullandım bir şey fark etmedim.Mouse yukarı aşşağı oranını bozuyor ama bu
Yatay mouse hassasiyeti daha hızlı geliyorAnlayamadım bu dediğinizi, aylarca immo eloda kullandım bir şey fark etmedim.
Evet. Çünkü Yatay olarak oyun hızlanıyor. Aslında aynı ama oyun yandan çok genişlediği için hızlı gibi geliyor. CS:GO ile aynı. CS'de 16:9 alıp sonra 4:3 alınca da aynısı oluyorYatay mouse hassasiyeti daha hızlı geliyor
Gerek kalmadı hocam baya iyi. Teşekkürler konu için.Kişiye göre değişir. Ben 2 ay oynadım sonra sıkılınca bıraktım. CS'den Valoranta geçen birisi oyunun yavaşlığı konusunda çok problem yaşıyor. Onlar için nimet oluyor
Çok basit. Görüntü kısmına giriyorsun tekrardan Tam ekran'a alıp istediğin çözünürlüğü seçiyorsun eski haline dönüyor
Mouse oranını ayarlayan bir program ile kullanılabilir aslındaEvet. Çünkü Yatay olarak oyun hızlanıyor. Aslında aynı ama oyun yandan çok genişlediği için hızlı gibi geliyor. CS:GO ile aynı. CS'de 16:9 alıp sonra 4:3 alınca da aynısı oluyor
Amd kullanmadığım bizzat denemedim ama onda da aynı şekilde deneyebilirsin çok bi' ayar yok zaten. Amd sistemde de çalışıyormuş.amd için olan yokmu
Rica ederim iyi oyunlarçok teşekkür ederim yardımcı oldu
Rica ederim iyi oyunlarrvalla çok iyi oldu bu ayarları öğrendiğim.hs ler daha rahat gidiyor bu şekilde.valorantta da biraz daha fazla kill alabilicem.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?