Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hille kullanmadıgım halde ban yedim bilgisayarda memoryuı loader yüklü ve vanguard bir kaç kereden fazla algılamıştı bunu acaba ondan dolayı olabilirmi
Ban problemleri aşağıdaki kaynaklı olabilir.
1. Virüslü program algılamak.
2. Cracklı yapmak (Photoshop *****, vb.. her şey dahil)
3. AntiCheat koruması, antivirüs tarafında bloklamak
NOT: Kesin bir bilgi değildir.
destek ekibine ticket at olayları düzgün bir şekilde anlat valorantta hile kullanmadığını söyle kontrol edin falan fişman ilgileniyorlar ztn valorantta hile acmadıgını kanıtlarsan banın kalkar
Kötü haber elçisi olmak istemem ama hesabının erişimi kesilmiş ve cihaz banı almışsın gibi duruyor. Bunun sebebini açıklamak gerekirse;
Senin de bildiğin gibi oyun kuralları ihlal edenler, 3. parti uygulamalar kullananlar, oyundaki bugları kendi lehine kullanmak için oyun deneyimini negatif etkileyenler ve hesap satışı yapanlar hem tüm oyuncuların oyun deneyimini, hem de bizim oyunu test etmemizi negatif yönde etkiliyor. Bu yüzden bu davranışlarda bulunan tüm oyuncuların hesapları kalıcı olarak uzaklaştırıldı. Senin de hesabının bunlardan biri olduğunu görüyorum.
Bu durumda yeni bir hesap açmayı düşünmeni anlayabiliyorum ancak cihaz banıyla karşılaşacağın için yeni açacağın tüm hesaplar otomatik olarak uzaklaştırılacaktır. Bu konuyla ilgili yapılacak ek bir işlem olmadığı için bu ve bu konuyla ilgili gönderdiğin diğer biletler de kapanacaktır.
Kendine iyi bak, görüşürüz.
cevabını verdiler sonra bir daha ticket attım Daha önceki taleplerinde konu hakkında sana detaylı bilginin aktarıldığını görüyorum. Yapılan incelemede hesabına uygulanan işlemde hata olmadığı seninle paylaşılmış. Bu hesabın yeniden aktif olmasını talep ettiğin tüm biletler bundan sonra otomatik olarak kapatılacakt bu cevaı verdiler kaldımrıcaklar gibi duruyo
я съел запрет, хотя я не использовал Хилл на компьютере установлен загрузчик memoryui, и vanguard обнаружил это более нескольких раз, интересно, может ли это быть из-за него
Ben de 2 gün önce yedim. Windows 10'dan 7 ye geçtim işe yaramadı. Mac ve IP adresi değiştirdim işe yaramadı. Riot Games'e ticket attım ve geri dönüşü çok saçmaydı verdikleri cevap şu;
Kötü haber elçisi olmak istemem ama hesabının erişimi kesilmiş ve cihaz banı almışsın gibi duruyor. Bunun sebebini açıklamak gerekirse;
Senin de bildiğin gibi oyun kuralları ihlal edenler, 3. parti uygulamalar kullananlar, oyundaki bugları kendi lehine kullanmak için oyun deneyimini negatif etkileyenler ve hesap satışı yapanlar hem tüm oyuncuların oyun deneyimini, hem de bizim oyunu test etmemizi negatif yönde etkiliyor. Bu yüzden bu davranışlarda bulunan tüm oyuncuların hesapları kalıcı olarak uzaklaştırıldı. Senin de hesabının bunlardan biri olduğunu görüyorum.
Bu durumda yeni bir hesap açmayı düşünmeni anlayabiliyorum ancak cihaz banıyla karşılaşacağın için yeni açacağın tüm hesaplar otomatik olarak uzaklaştırılacaktır. Bu konuyla ilgili yapılacak ek bir işlem olmadığı için bu ve bu konuyla ilgili gönderdiğin diğer biletler de kapanacaktır.
Kendine iyi bak, görüşürüz.
Resmen böyle yazıp herkesi kovuyorlar ilginç... 6 yıldır LoL oynuyorum böyle bir şey görmedim galiba çok iddialılar.