Valorant açıyorum, indırmeyi başlatıp hesaba giriyorum. Yeni hesap bu arada ve girdiğim an karşıma kalıcı ban yazısı geliyor. 2 ay önce üçüncü parti yazılımdan ban yedim, ne yapacağım?
hwid ban + delay yani gecikmeli ban yemişsin en garanti çözümü 4 ay beklemek. (riota ticket yolla diğer türlü boşuna 4 ay beklersin, kendiliğinden açılmayadabilir.)
hocam hwid yemişsin hayirli olsun spoofer kullanmadan önce riota ticket ac %40 bir ihtimal olsada dönüş yapıp yardımcı oluyorlar harici spoofer kullanmadigin halde 4 ay delay yiyorsun yani 4 ay boyunca istedigin kadar hesap acip gir aninda ban yiyorsun forumda spooferlar ile ilgili bilgilendirme ve spoofer nasil kullanilir adli yararli bircok konu var yapamazzsan benimle iletisime gec yardimci olayım iyi forumlar
kankam hwidin var bende de olmuştu bilgisayarın mac adresini değiştim hwid spooffer kullandım biosu eski bir sürüme güncelleyip tekrar yeniye güncellediğimde oldu tabi yapalı 1-2 yıl oldu eksik söylediğim bir şey yok diye hatırlıyorum hala çalışır mı bilmiyorum
donanim bani yedigin durumlarda farkli hesaplara da girmeye calissan hepsi bu sekilde aninda ban yiyecektir. spoofer kullanabilirsisn, ya da 2 ay daha beklemen gerekiyor.
Hwid banlar 3 ay ve 6 arası olarak değişiyor. Banlı olduğun süre boyunca hangi hesaba girmeye çalışırsan çalış otomatik olarak kalıcı olarak banlanacak.
Kaldırmak istiyorsan banını spoofer kullanman lazım o da pahalı ve her spoofer her banı kaldırmıyor. Paran boşa da gidebilir. Birazcık kumar