Valorant'ta yeni oluşturduğum hesap doğrudan kalıcı banlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Valorant açıyorum, indırmeyi başlatıp hesaba giriyorum. Yeni hesap bu arada ve girdiğim an karşıma kalıcı ban yazısı geliyor. 2 ay önce üçüncü parti yazılımdan ban yedim, ne yapacağım?

exebanden.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

Nyc

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hwıd ban yemişsin 4 aya geçiyor

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
hwid ban yemişsin spoffer kullanmalısın başka yolu yok hwid ban süresi 4 ay sürüyor. her yeni açtığın hesaba ban yiceksin çünkü donanım banı

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hwid ip ban yemissin kanka 2 uygulama var ücretsiz onları yükle yap yt de videoları var düzeliyor Steam pubg de ban yemistim öyle düzelttim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hwid kankam bu donanım banı yani spoofer kullanabilirsin ya da 4 ay beklemen gerek başka hesap açsan bile orda da banlı olacaksın

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Talep açarak cihaz yasaklamanın ne zaman bittiğini öğrenebilirsin. Cihaz yasaklaman bitene kadar girdiğin her hesap kalıcı olarak yasaklanacaktır.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hwid ban dostum bypass edebilirsin bazı yöntemleri var

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hwid ban + delay yani gecikmeli ban yemişsin en garanti çözümü 4 ay beklemek. (riota ticket yolla diğer türlü boşuna 4 ay beklersin, kendiliğinden açılmayadabilir.)

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam hwid yemişsin hayirli olsun spoofer kullanmadan önce riota ticket ac %40 bir ihtimal olsada dönüş yapıp yardımcı oluyorlar harici spoofer kullanmadigin halde 4 ay delay yiyorsun yani 4 ay boyunca istedigin kadar hesap acip gir aninda ban yiyorsun forumda spooferlar ile ilgili bilgilendirme ve spoofer nasil kullanilir adli yararli bircok konu var yapamazzsan benimle iletisime gec yardimci olayım iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kankam hwidin var bende de olmuştu bilgisayarın mac adresini değiştim hwid spooffer kullandım biosu eski bir sürüme güncelleyip tekrar yeniye güncellediğimde oldu tabi yapalı 1-2 yıl oldu eksik söylediğim bir şey yok diye hatırlıyorum hala çalışır mı bilmiyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
4 ay sonra geçer ama hesap banın kalkmaz spoofer kullanırsan hemen geçer

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
HWID ban yemişsin. Spoofer kullan ve birdahaki kileyi kullandığında da spoofer kullan

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
donanim bani yedigin durumlarda farkli hesaplara da girmeye calissan hepsi bu sekilde aninda ban yiyecektir. spoofer kullanabilirsisn, ya da 2 ay daha beklemen gerekiyor.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hwid banlar 3 ay ve 6 arası olarak değişiyor. Banlı olduğun süre boyunca hangi hesaba girmeye çalışırsan çalış otomatik olarak kalıcı olarak banlanacak.
Kaldırmak istiyorsan banını spoofer kullanman lazım o da pahalı ve her spoofer her banı kaldırmıyor. Paran boşa da gidebilir. Birazcık kumar

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kanka ban yer yemez ticket at ben boş boş bekledim geçer diye benim zamanımda 3 ay süresi geçmedi haberin olsun ticket atınca 3 ya da 4 aya açarlar

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
spoofer kullanmalısın ya da bir şekilde hwid banı kaldırmalısın forumdaki farklı konularda nasıl kaldırılacağına dair bilgiler var

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Ya yeni hesapla spoofer ile gireceksin ya da 2 ay daha bekleyeceksin.

Üye
2 HİZMET YILI
hwıd ban yemişsin dostum ilk ban yiyen hesabından ticket aç ve ne zaman hwid banının kaldırılacağına bak

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Hwid banın var. Yeni hesapla girdiğin için süresi de uzamış oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...