- Yasaklandı
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
hepinize selam bugün yeni bir kişiselleştirme ile karşınızdayım evet biraz cringe bir konu olucak ama işe yarar
UYARI: eğer bilgisayarınızın ekran çözünürlüğü 1366x768 değilse bunu kullanmayın bir işe yaramaz
Yaptıktan sonra
şimdi ilk önce görev çubuğuna sağ tıklayalım "Görev çubuğunu kilitle"yi devre dışı bırakalım
görev çubuğunun boş bir kısmına sağ tıklayalım "Adres çubukları"ndan "Yeni adres çubuğu kısmına tıklayalım"
Belgelere gelelim yeni klasör oluşturalım adını srch yapalım ve onu seçelim
sonra seçtiğimiz adres çubuğunun üstüne sağ tıklayalım ve "Başlığı Göster"i kapatalım
onu sağa kaydıralım ve biraz arasını açalım
bu programı indirelim
şifreleme yoktur zaten kendi ekran çözünürlüğünüze göre dnSpy'dan modlayabilirsiniz (eğer ekran çözünürlüğünüz 1366x768 değilse tabi)
indir:
virustotal:
virüs göstermesinin nedeni bilgisayarda fareyi kontrol ediyor (başlat menüsüne tıklıyor)
ve o arayı açtığımız adres çubuğunun içine bunu sürükleyelim
İŞLEM TAMAM
anlamadıysanız veya yapamadıysanız bana konuşma açın ve teamviewer verin ben hallederim
UYARI: eğer bilgisayarınızın ekran çözünürlüğü 1366x768 değilse bunu kullanmayın bir işe yaramaz
Yaptıktan sonra
şimdi ilk önce görev çubuğuna sağ tıklayalım "Görev çubuğunu kilitle"yi devre dışı bırakalım
görev çubuğunun boş bir kısmına sağ tıklayalım "Adres çubukları"ndan "Yeni adres çubuğu kısmına tıklayalım"
Belgelere gelelim yeni klasör oluşturalım adını srch yapalım ve onu seçelim
sonra seçtiğimiz adres çubuğunun üstüne sağ tıklayalım ve "Başlığı Göster"i kapatalım
onu sağa kaydıralım ve biraz arasını açalım
bu programı indirelim
şifreleme yoktur zaten kendi ekran çözünürlüğünüze göre dnSpy'dan modlayabilirsiniz (eğer ekran çözünürlüğünüz 1366x768 değilse tabi)
indir:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
virustotal:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
virüs göstermesinin nedeni bilgisayarda fareyi kontrol ediyor (başlat menüsüne tıklıyor)
ve o arayı açtığımız adres çubuğunun içine bunu sürükleyelim
İŞLEM TAMAM
anlamadıysanız veya yapamadıysanız bana konuşma açın ve teamviewer verin ben hallederim
Moderatörün son düzenlenenleri: