Windows güncelleştirmeleri nasıl kapatabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar. Hizmetler kısmından windows update'i devre dışı bıraktım. Kurulu olan güncellemeleri kaldırıyorum ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda sistem güncelleniyor diyor ve güncellemeye çalışıyor. ardında güncelleme başarısız diyor ve bazı güncellemeleri kurmuş oluyor? bu güncellemeleri kapatmanın başka bir yolu var mı ?

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar. Hizmetler kısmından windows update'i devre dışı bıraktım. Kurulu olan güncellemeleri kaldırıyorum ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda sistem güncelleniyor diyor ve güncellemeye çalışıyor. ardında güncelleme başarısız diyor ve bazı güncellemeleri kurmuş oluyor? bu güncellemeleri kapatmanın başka bir yolu var mı ?
Techworm isimli youtube kanalına bak 3 veya 5 dakikalık kısa bir videoda anlatıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Windows güvenliğini devre dışı bırakıp "Windows Update Blocker" programını indir o program sayesinde kapatabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
OOSU ıle yapabılırsın ben oyle yapmıstım

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
denetim masasında güncelleştirmelerini tek tek kapatabilirsin :)

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Windowsta update i devre dışı bıraksan bile windows bazı güncelleştirmeleri senin iznin olmadan yapabilir ama genellikle bublar gerekli olan güncelleştirmelerdir. Biraz daha detay verebiliesen yardımcı olmaya çalışırım.

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Güncellemeleri 7 günlügüne durdurabilirsin tabi 7+7+7+7 şeklinde gidiyor en fazla 3 ay gibi bi süre uzatabiliyon windows update ayarlarında

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu link üzerinden programı indirip devre dışı bırakabilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Techworm isimli youtube kanalına bak 3 veya 5 dakikalık kısa bir videoda anlatıyor
hocam bahsettiğin kanalin update ile ilgili videosunu izledim ancak işe yaramadı.
Post automatically merged:

denetim masasında güncelleştirmelerini tek tek kapatabilirsin :)
oradan kaldırıyorum bilgisayar yeniden başladığında yeniden yükleniyor.

Windows güvenliğini devre dışı bırakıp "Windows Update Blocker" programını indir o program sayesinde kapatabilirsin.
işe yaramadı maalesef...

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
ışı bıraksan bile windows bazı güncelleştirmeleri senin iznin olmadan yapabilir ama genellikle bublar gerekli olan güncelleştirmelerdir. Biraz daha detay verebiliesen yardımcı olmaya çalışırım.
hocam şöyle ki geçen gün LPReborn'u kullandım. ancak bilgisayar güncelleştirme yediği için şu an kullanamıyorum.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka aynısı bendede var ama benim kapatırken güncelleştirerek kapat yada güncelleştir yeniden başlat bir de bunların normalleri sende de böyle olması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Windows updateyi devre dışı bıraksan bile güncelleme yapabiliyor

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
hizmetlerde windows updateyi devre dışı bırakıp ardından durdura tıklaya bas tamam de yeterli olur

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Pcn windows 10 pro ise
1-------------------------------------------------
  • Adım #1: Başlat’ı açın,
  • Adım #2: Gpedit.msc dosyasını açın
  • Adım #3: Yönetim Şablonları\Windows update\Otomatik güncelleştirmeleri yapılandıra çift tıklayıp devre dışı bırak ve uygula de
    2----------------------------------------------------------------
    windows 10 pro değil ise hizmetler windows update çift tıklayıp başlangıç türünü devre dışı bırak yapıp uygularsanız kapanır. İyi forumlar.

Üye
4 HİZMET YILI
Techworm isimli youtube kanalına bak 3 veya 21 dakikalık kısa bir videoda anlatıyor

Üye
3 HİZMET YILI

Oosu diye bi program var ordan kardeşim

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
kanka aynısı bendede var ama benim kapatırken güncelleştirerek kapat yada güncelleştir yeniden başlat bir de bunların normalleri sende de böyle olması lazım
maalesef böyle çıkmıyor
Pcn windows 10 pro ise
1-------------------------------------------------
  • Adım #1: Başlat’ı açın,
  • Adım #2: Gpedit.msc dosyasını açın
  • Adım #3: Yönetim Şablonları\Windows update\Otomatik güncelleştirmeleri yapılandıra çift tıklayıp devre dışı bırak ve uygula de
    2----------------------------------------------------------------
    windows 10 pro değil ise hizmetler windows update çift tıklayıp başlangıç türünü devre dışı bırak yapıp uygularsanız kapanır. İyi forumlar.
denedim işe yaramadı.
hizmetler den windows update bulup durdur deyip devre dışı bırakabilirsin
kapattım işe yaramadı.

Oosu diye bi program var ordan kardeşim
link atma şansınız var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...