Seçkin Üye
Techworm isimli youtube kanalına bak 3 veya 5 dakikalık kısa bir videoda anlatıyorArkadaşlar selamlar. Hizmetler kısmından windows update'i devre dışı bıraktım. Kurulu olan güncellemeleri kaldırıyorum ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda sistem güncelleniyor diyor ve güncellemeye çalışıyor. ardında güncelleme başarısız diyor ve bazı güncellemeleri kurmuş oluyor? bu güncellemeleri kapatmanın başka bir yolu var mı ?
Windowsta update i devre dışı bıraksan bile windows bazı güncelleştirmeleri senin iznin olmadan yapabilir ama genellikle bublar gerekli olan güncelleştirmelerdir. Biraz daha detay verebiliesen yardımcı olmaya çalışırım.Arkadaşlar selamlar. Hizmetler kısmından windows update'i devre dışı bıraktım. Kurulu olan güncellemeleri kaldırıyorum ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda sistem güncelleniyor diyor ve güncellemeye çalışıyor. ardında güncelleme başarısız diyor ve bazı güncellemeleri kurmuş oluyor? bu güncellemeleri kapatmanın başka bir yolu var mı ?
Arkadaşlar selamlar. Hizmetler kısmından windows update'i devre dışı bıraktım. Kurulu olan güncellemeleri kaldırıyorum ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda sistem güncelleniyor diyor ve güncellemeye çalışıyor. ardında güncelleme başarısız diyor ve bazı güncellemeleri kurmuş oluyor? bu güncellemeleri kapatmanın başka bir yolu var mı ?
hocam bahsettiğin kanalin update ile ilgili videosunu izledim ancak işe yaramadı.Techworm isimli youtube kanalına bak 3 veya 5 dakikalık kısa bir videoda anlatıyor
oradan kaldırıyorum bilgisayar yeniden başladığında yeniden yükleniyor.denetim masasında güncelleştirmelerini tek tek kapatabilirsin
işe yaramadı maalesef...Windows güvenliğini devre dışı bırakıp "Windows Update Blocker" programını indir o program sayesinde kapatabilirsin.
hocam şöyle ki geçen gün LPReborn'u kullandım. ancak bilgisayar güncelleştirme yediği için şu an kullanamıyorum.ışı bıraksan bile windows bazı güncelleştirmeleri senin iznin olmadan yapabilir ama genellikle bublar gerekli olan güncelleştirmelerdir. Biraz daha detay verebiliesen yardımcı olmaya çalışırım.
Pcn windows 10 pro iseArkadaşlar selamlar. Hizmetler kısmından windows update'i devre dışı bıraktım. Kurulu olan güncellemeleri kaldırıyorum ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda sistem güncelleniyor diyor ve güncellemeye çalışıyor. ardında güncelleme başarısız diyor ve bazı güncellemeleri kurmuş oluyor? bu güncellemeleri kapatmanın başka bir yolu var mı ?
Arkadaşlar selamlar. Hizmetler kısmından windows update'i devre dışı bıraktım. Kurulu olan güncellemeleri kaldırıyorum ancak bilgisayarı yeniden başlattığımda sistem güncelleniyor diyor ve güncellemeye çalışıyor. ardında güncelleme başarısız diyor ve bazı güncellemeleri kurmuş oluyor? bu güncellemeleri kapatmanın başka bir yolu var mı ?
maalesef böyle çıkmıyorkanka aynısı bendede var ama benim kapatırken güncelleştirerek kapat yada güncelleştir yeniden başlat bir de bunların normalleri sende de böyle olması lazım
denedim işe yaramadı.Pcn windows 10 pro ise
1-------------------------------------------------
- Adım #1: Başlat’ı açın,
- Adım #2: Gpedit.msc dosyasını açın
- Adım #3: Yönetim Şablonları\Windows update\Otomatik güncelleştirmeleri yapılandıra çift tıklayıp devre dışı bırak ve uygula de
2----------------------------------------------------------------
windows 10 pro değil ise hizmetler windows update çift tıklayıp başlangıç türünü devre dışı bırak yapıp uygularsanız kapanır. İyi forumlar.
kapattım işe yaramadı.hizmetler den windows update bulup durdur deyip devre dışı bırakabilirsin
link atma şansınız var mı ?Post automatically merged:
Oosu diye bi program var ordan kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?