ben 30 levele kadar scriptle kastım yemedim ? garip bir sistemScript kullandığımızda bazıları 1-2 güne bazıları 1-2 ay a bazıları da benim gibi 2 maç sonra ban yiyor. Neden böyle bilen biri söyleyebilir mi veya bypass varmı ? ben forumda bir tane bulmuştum ama işe yaramadı o konunun altındaki yorumlara baktığımda genelinde çalışıyordu.
ben direktt ban edimben 30 levele kadar scriptle kastım yemedim ? garip bir sistem
Kesinlikle haklısın main hesapta kullanılmamalı sonra insanlar ağlıyorarkadaşlar bu sadece windsharp için değil genel olarak her script için geçerli bunun bi günü yok biraz senin oynayışına bağlı ama ne kadar legit oynasanda yiyorsun elbette bu scriptle oynayan kişi zaten zevk almak eğlenmek için oynadığı için main hesapta kullanmak pekte mantıklı değil o yüzden main hesapta kullanıp kafanızı dövmeyin boşuna
ben de 1 2 hafta kullandım sıkıntı yoktu sonrasından ban yedim bilmiyorumScript kullandığımızda bazıları 1-2 güne bazıları 1-2 ay a bazıları da benim gibi 2 maç sonra ban yiyor. Neden böyle bilen biri söyleyebilir mi veya bypass varmı ? ben forumda bir tane bulmuştum ama işe yaramadı o konunun altındaki yorumlara baktığımda genelinde çalışıyordu.
legit oynasak bilemi ?Benim düşüncem ne kadar art arda hesap banlatırsan o kadar hızlı algılıyor sistem. Yani ban yedikten sonra 1 hafta normal oynayıp tekrar scripte döndüğünde 2 haftaya kadar ban atmadığı ouyor ben o şekilde kullanıyorum.
yeni hesap açtım ilk 3 görevin sonuncusunda deneme amaçlı açtım ban yedimben 30 levele kadar scriptle kastım yemedim ? garip bir sistem
kesinlikle doğru cevap buBu oynayışla ilgili değil de hesabın eskiliğiyle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?